Dalia Grybauskaitė internautus nustebino savo asmenuke

Penktadienio popietę Anykščiuose viešėjusi Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė rado laiko smagiai akimirkai. Nors prezidentei tai nėra įprasta, savo dienos įspūdžius jį įamžino nuotaikingoje asmenukėje.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė asmenukėje įsiamžino viešėdama Anykščiuose.<br>„Facebook“ nuotr.
Prezidentė Dalia Grybauskaitė asmenukėje įsiamžino viešėdama Anykščiuose.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2015, 4:18 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 3:43 PM

Savo nuotrauka prezidentė pasidalino socialiniame tinkle „Facebook“. Tiesa, prezidentė savo asmenukei fotografavosi ne viena – nuotraukai, stovėdamos už jos nugaros, pozavo ir būrys tautiniais kostiumais pasipuošusių moterų.

Greta nuotraukos D.Grybauskaitė paaiškino, kur ir kaip gimė tokia asmenukė: „Anykščiuose atidarytas medžių lajų takas – vienintelis kelias medžių viršūnėmis Baltijos šalyse. Nuo jo atsiveria nuostabi Anykščių šilelio, Šventosios upės ir Aukštaitijos lygumų panorama. Šis takas – tai dar viena galimybė iš viršaus pamatyti, kokia nuostabi yra Lietuvos gamta. Apsilankykite ir Jūs“.

Vos per 10 minučių ši šalies prezidentės asmenukė socialiniame tinkle sulaukė beveik 2000 „Facebook“ vartotojų patiktukų. Vieni žmonės stebėjosi, kad prezidentę gyrė už puikią asmenukę, kiti – apskritai stebėjosi, kad ji ryžosi tokiai moderniai nuotraukai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.