Dainininkė Agnė Petravičienė siekia išsiskirti su neįgaliu vyru

Realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“ išgarsėjusi dainininkė Agnė Petravičienė skiriasi su vyru Dainiumi Miglinu. Trečiadienio rytą Alytaus rajono apylinkės teismas nagrinėjo Agnės ir Dainiaus skyrybų prašymą.

Agnė Petravičienė.<br>LR archyvo nuotr.
Agnė Petravičienė.<br>LR archyvo nuotr.
Agnė Petravičienė.
Agnė Petravičienė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 3, 2016, 10:55 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 10:26 AM

Skyrybų prašymas pateiktas vieno sutuoktinio – po prieš trejus metus ištikusio infarkto Dainius sunkiai orientuojasi aplinkoje, yra prikaustytas prie patalo.

Skyrybų bylą apsunkina dar ir kitos detalės. Dainiaus motina Nijolė Miglinienė tvirtina, kad A.Petravičienė gviešiasi jo turtų. Tačiau Agnė ne kartą žiniasklaidai guodėsi, kad anyta prieš ją smurtauja ir neleidžia net matytis su vyru.

Pasak garsios moters, jai Dainius paliko ne turtus, o daugybę skolų, dėl kurių ji turėjo didelių problemų.

„Manau, kad jai labai malonu tyčiotis iš manęs. Tiesiog jos toks intelektas. Tačiau man tai jau pabodo, – prieš metus kalbėjo A.Petravičienė. – Man atsibodo būti pašluoste, į kurią valomasi kojas. Visi mano geri darbai buvo apspjaudyti, mano norai paversti niekiniais. Leidau su savimi taip elgtis ne todėl, kad neturiu savigarbos, o todėl kad mylėjau ir tebemyliu Dainių.“

Moteris dar prieš metus prisipažino, kad sprendimas skirtis buvęs nelengvas – juk ji vis dar myli savo vyrą. Tačiau Dainiaus motina esą daro viską, kad jos sūnaus ir Agnės santuoka kuo greičiau būtų nutraukta.

„Tokie jos veiksmai manęs nežeidžia. Aš juos vertinu kaip desperatiškus veiksmus bandant man įkąsti“, – anuomet sakė Agnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.