Į gurmaniškų skonių sūkurį vakarienės metu svečius įsuko restorano „Terrazza“ gamybos vadovas Arūnas Stoškus. Į pagalbą pasitelkęs kompanijos „Borges“ gaminius jis pristatė net šešis vasaros nuotaiką perteikiančius patiekalus.
Tiesa, įdomu buvo tai, kad visi patiekalai buvo degustuojami… užrištomis akimis!
Į pagalbą pasitelkęs kompanijos „Borges“ gaminius jis pristatė net šešis vasaros nuotaiką perteikiančius patiekalus.
Svečiai skanavo ryžių paplotėliu su traškiomis daržovėmis, avokadų kremu ir „Borges Extra Virgin“ alyvuogių aliejumi.
Karštas užkandis – jūros šukutė ir tigrinė krevetė su žirnelių muslinu, žalumynais ir „Alioli padažas“. Vienas iš jo ingredientų – česnakinis „Borges“ alyvuogių aliejus, rafinuoto ir Extra virgin alyvuogių aliejų derinys su česnako esencija.
Vakarienės sriuba – degintų ir rūkytų pomidorų šalta sriuba su migdolais, pagardinta „Borges Organic“ aliejumi, kuris pasižymi intensyviu skoniu, bet jame nėra nei įkyraus kartumo, nei deginančių pipirinių natų.
Vėliau sekė gaivios gražgarsčių salotos su apelsinais ir greipfrutais, uogomis, kurias paskanino „Borges Fruity“ aliejus. Karštas patiekalas laukė išties įspūdingas – garuose ruoštas juodasis paltusas su salierų muslinu ir šviežiais brokoliais, o desertui laukė uogų pana cota su „Borges Fruity“ alyvuogių aliejumi, pasižyminčiu migdolų aromatu ir lengvu kepto obuolio prieskoniu.
„Tokiu būdu atgimė visi skonio receptoriai, o vakaro svečius galėjo papirkti tik nepriekaištingas patiekalų skonis – gražus pateikimas čia neturėjo jokios reikšmės. Renginyje vyko savotiškos varžybos, kurių metu svečiai turėjo atspėti, ką ragavo“,- sakė renginio organizatoriai.
Renginyje pasirodė Ilona Penkauskienės su dukros Rūta ir Toma, Vaida Skaisgirė su sūneliu Atu, Solveiga Mykolaitytė, Inga ir Aivaras Stumbrai, Sandra Šernė su vyru Darvydu, Urtė Mikelevičiūtė, Simona Starkutė.