Interneto sensacija tapusios gražuolės kritikams – netikėtas mediumės kirtis

Laidoje „Yra, kaip yra“ apsilankiusios viešnios Emma ir Gražina per vieną vakarą tapo žinomos visoje šalyje. Su laidos vedėja Asta Stašaityte ir kitais svečiais jos sutiko padiskutuoti tema – „Ar grožis visuomet padeda siekiant karjeros?“.

Gražina, Emma.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Gražina, Emma.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Gražina, Emma.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Gražina, Emma.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Ema.<br>LNK nuotr.
Ema.<br>LNK nuotr.
Emma.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Emma.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Emma.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Emma.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 17, 2018, 12:22 PM

Londone gyvenanti lietuvaitė Emma pasakojo, kad jai patraukli išvaizda dažnu atveju trukdo susirasti tiek darbą, tiek vaikiną.

Mergina laidoje tikino, kad ji skiriasi nuo eilinių bričių, kadangi kiekvieną dieną mėgsta pasipuošti – avi aukštakulnius, ryškiai pasidažo. Anglijoje gimusi Emma tikino matanti, kaip vietinės merginos jai pavydi grožio.

Skambūs laidos viešnios pasisakymai nuaidėjo socialinėje erdvėje, o dažnai vartojamas angliškas priežodis „like“ sulaukė ne ką mažiau reakcijų.

Visgi, ne visi buvo linkę ją teisti. Laidoje kartu su Emma viešėjusi rašytoja ir mediumė Gražina pirmadienio vakarą „Facebook“ nutarė kreiptis į tautą ir merginą apginti.

„Stop! Stop! Stop! Kodėl visas internetas mirga „like“ tema?! Mergina yra be galo graži, jautri ir turi savo gyvenimo spalvų supratimą. Tie čaižūs ir įžūlūs komentarai daro įtaką tolimesniam gyvenimui... Mieli, lietuviai!!! Išmokime tolerancijos ir nustokime smerkti, jei kitas žmogus gyvena ne pagal taisykles! Pikta!“ – socialinėje erdvėje prašė Gražina.

Sunku susirasti darbą

Ema laidoje pasakojo, kad anksčiau Anglijoje dirbo televizijos operatore, filmavo bokso varžybas. Visgi šį darbą turėjo palikti neva dėl to, kad darbdaviui ji buvo panašesnė į modelį.

Mergina guodėsi, kad jai be galo sunku susirasti darbą, kuriame vadovės – moterys. Darbo pokalbiai su jomis greitai pasibaigia: „Visi pokalbiai trunka 5 minutes ir sako, kad paskambins, bet viskas tuo ir baigiasi“.

Laidos vedėjos paklausta, ar susirasti darbo netrukdo per ilgi nagai, Ema rėžė iš peties: „Man trukdo ne nagai, o bobos!“.

Tuo metu darbdaviai vyrai ne kartą jai yra sakę, kad jos pašaukimas – vaikščioti podiumu: „Nežinau, ar mane samdo dėl talento ar išvaizdos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.