36-ąjį gimtadienį atšventusi Kristina Ivanova prabilo apie prabėgusius metus: „Esu šaunuolė“

Rugsėjo 6-ąją dieną verslininkė, nuomonės formotuoja Kristina Ivanova atšventė ypatingą progą – 36-ąjį gimtadienį. Ta proga moteris pasidalijo jautriu įrašu socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

 Kristina Ivanova.<br>Lrytas.lt koliažas.
 Kristina Ivanova.<br>Lrytas.lt koliažas.
 Kristina Ivanova.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
 Kristina Ivanova.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
 Kristina Ivanova.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
 Kristina Ivanova.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 7, 2023, 9:51 AM, atnaujinta Sep 7, 2023, 9:52 AM

Gimimo dieną atšventusi moteris džiaugėsi puikiais metų darbo rezultatais, verslu ir asmeniniais pasiekimais. Šalia šventiškos nuotraukos ji socialiniuose tinkluose pasidalijo įrašu, kuriame džiaugėsi ir dėkojo tėvams bei sau už pasiektus rezultatus per pastaruosius metus.

„36! Negirdėjau. Tiek progų gyvenime švęst gyvenimą! Viena jų pati svarbiausia, tai tavo gimimo diena! Tai diena, kada tu atėjai į šį pasaulį.

Ačiū tėveliams, jie yra nuostabūs, kad atidavė man tiek daug meilės. Aš sau palinkėsiu gyventi su dar daugiau rokenrolo, pažadu sau ir jums kad jo bus, oi bus įdomūs šie metai tikrai buvo, kiek daug paaugau, kiek pamačiau aplink save žmonių, kurie man šypsojos į akis, o iš tiesų net nebuvo verti būti šalia, kiek netikrumo buvo aplinkui.

Eilinį kartą supranti, kad tu esi aukščiau už juos savo vertybėmis. Labiausiai gaila kad, kai kurie tave nuvilia jau nebe pirmą kartą, bet pasidarai išvadai ir eini pirmyn.

Metai bėga, o aš tik šiais metais suvokiau kokia esu šaunuolė! Pirmą kartą per visą laiką giriu save už tai, ką jau padariau.

Salonui jau 11 metų! Turiu el. parduotuvę, sukuriau savo prekinį ženklą „Kristina Beauty“, išleidau dekoratyvinės kosmetikos liniją, dar spėju pakoncertuot su savo „Kristal“ merginomis ir dar daug daug daug…

Mėgaukitės tuo ką darote, mylėkite save, jūs patys nuostabiausi ir gyvenkite taip kaip jums patinka! Myliu“, – socialinio tinklo paskyroje džiaugėsi moteris.

Šis įrašas sulaukė didelio K.Ivanovos bičiulių ir gerbėjų dėmesio. Komentaruose jie žinomai moteriai negailėjo gražių žodžių bei sveikinimų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.