Mar 3, 2024, 5:19 PM Atidarytas prieš pusmetį restoranas jau turi 3 „Michelin“ žvaigždutes – kokia sėkmės paslaptis?
Oct 26, 2023, 2:03 PM Gastronomijos savaitėje – NATO viršūnių susitikimui sukurtas meniu, kelionių ir Lietuvos istorijos įkvėpti skoniai
Oct 13, 2023, 3:43 PM Šefams atsivers naujos perspektyvos: Lietuva tapo prestižinės gastronomijos organizacijos nare
May 4, 2023, 8:42 PM Gastronomijos studijoje – kviestiniai svečiai, muzikinis šou ir kulinarinės pramogos
Feb 27, 2023, 8:18 AM Prof. R. Laužikas ragina neatsisakyti lašinių: štai kaip juos ruošė ir valgė mūsų protėviai
Feb 12, 2023, 9:59 AM R. Laužikas atskleidė, kokią kavą anksčiau mėgo vilniečiai: šiandien daugelis to nesuprastų
Jan 26, 2023, 1:41 PM Tiškevičiaus koldūnai su kumpiu ir baravykais: nesigailėsite išbandę šį senovinį receptą
Jun 2, 2022, 10:52 AM Pakeitė vilniečiams puikiai žinomą vietą: be kitų naujovių čia – ir didžiausia terasa mieste
Nov 11, 2021, 9:01 AM Gastronomijos savaitėje – jau pamėgti patiekalai su aplinkai draugiškesniais ingredientais
Mar 24, 2019, 3:42 PM Lietuvoje viešėję „Michelin“ restoranų šefai liko sužavėti sostinės restoranų meniu
Nov 14, 2017, 3:28 PM Andrius Užkalnis atskleidė, kodėl į vienus restoranus žmonės grįžta, o į kitus – ne