Naujienos pagal temą

plėšyta kiauliena

Patiekalas, kuris gaminamas kiaulieną ilgai kepant orkaitėje nedidelėje temperatūroje. Taip kepta mėsa lengvai plyšta, suyra. Kiaulienai iškepus jis suplėšoma šakute, todėl vadinama plėšyta kiauliena. Valgoma su bulvėmis, mėsainio bandele ar sumuštinių duona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.