Internete – pašaipos dėl reklamos su Lietuvos prezidente

„Aš vienodai myliu visus Lietuvos žmones“, - taip neseniai skelbė prezidentė Dalia Grybauskaitė. Norėtųsi tikėti, kad taip ir yra, bet faktai rodo visai ką kita. Kad prezidentė nevienodai myli ne tik kai kuriuos pareigūnus, bet ir žiniasklaidos priemones – daugiau nei akivaizdu.

Daugiau nuotraukų (1)

Robertas

Sep 17, 2014, 11:49 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 5:12 PM

Štai prezidentės atvaizdo panaudojimą vienos žiniasklaidos grupės reklamoje jau spėjo pajuokti ir internautai. Jei jau valstybės lyderė leidžia sau užsiimti reklama, tai gal greitai jos atvaizdo sulauksime ne tik ant žiniasklaidos, bet ir pieno produktų reklamų ar kokios dešros?

Kaip žinia, valstybės vadovės atvaizdo paprasta įmonė nepanaudos be jos sutikimo. Kažin, ar teisinga Jos Ekscelencijai taip išskirti vienus žurnalistus? Ar nesikerta čia privatūs ir vieši interesai? Gal greitai prezidentė ims atsakinėti į „teisingų“ žurnalistų klausimus, o kitus ignoruoti?

Ar galės žiniasklaidos priemonė, naudojanti valstybės pareigūno atvaizdą savo reklamai, objektyviai kritikuoti jo darbą?

Klausimų kyla daug, tik vargu ar sulauksime atsakymų. Na, nebent juos išdrįstų paklausti išrinktieji.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.