Gėda žiūrėti, ką feisbuke išdarinėja tautos išrinktieji: „Iki ko nusivažiavome“

Turbūt ne man vienam iškyla klausimas, kam mes renkame Seimą? Kam jis iš viso reikalingas? Bet kiekvienas žmogus supranta, kad šis reikalingas tam, kad kažkas valdytų mūsų šalį ir kurtų įstatymus. Bet ar tikrai? 

 Autorių piktina, kad politikai daug laiko praleidžia riedamiesi socialinėje erdvėje, o ne dirbę naudingus darbus.<br>Llrytas.lt koloažas.
 Autorių piktina, kad politikai daug laiko praleidžia riedamiesi socialinėje erdvėje, o ne dirbę naudingus darbus.<br>Llrytas.lt koloažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2017, 3:42 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 1:27 PM

Ministro siurprizai

Žinokite, kad nelabai tuo tikiu. Bent jau pastaruosius kelerius metus. Per kiekvienus Seimo rinkimus mes girdime įvairiausio žanro pasakų apie tai, kaip mes gyvensime gerai, tapsime antrąją Vokietija ar Šveicarija, o gatvėse augs pinigų medžiai su šimtinėmis. 

Pinigų medis realybėje yra, tik ant jo, deja, neauga pinigai. Daugelis turbūt net normaliai nesuvokia, kam tas Seimas reikalingas. Žinokite ir aš susimąsčiau. Susimąstyti privertė paskutinio Seimo darbas ir ypač pasaulio gelbėtojais apsiskelbusi Ramūno Karbauskio ir Sauliaus Skvernelio armija. Jie nepaliauja mums daryti siurprizus. 

Jau kurį laiką netyla kalbos apie naujas taisykles įsigyjant vaistus su receptais. Tai yra Everesto dydžio idiotiškumo pavyzdys. Dabar aš, norėdamas nusipirkti vaistų nuo skausmo, turėsiu gauti receptą. Man daktaras neduoda nedarbingumo pažymos esant kojos sausgyslių uždegimui, tai jis man duos receptą kažkokiai nesąmonei. 

Žinoma, labai gerai, kai tu esi politikas ar bagotas žmogus. Juk tada tau suskaudus mažojo kojos pirštelio kampučiui aplink tave šokinėja mokslo daktarai. O ką daryti paprastam žmogui? Numirti? 

Rietenos internete

Politikai savo poelgiais stebina ne tik Seime, bet ir socialinėse erdvėse. Jie nedirba to, kas jiems priklauso. Nedirba žmonių labui. 

Aš tikrai neapeliuoju į socialinių tinklų naudą, bet tai neturėtų būti pagrindinė parlamentarų darbo vieta. 

Pažvelkime, ką ten šiuo metu išdarinėja politikai. Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga ir Gabrielius Landsbergis vietoj to, kad dirbtų visuomenei naudingą darbą, susikibo feisbuke dėl kažkokio fiziologinio tirpalo. Prie jų kivirčo feisbuke prisijungė dar ir Gintautas Paluckas.

Gėda žiūrėti, iki ko mes nusivažiavome...

Mūsų tautos išrinktieji, užuot sukę galvas, kaip palengvinti žmonių gyvenimus, rūpinasi kitkuo. Negaliu patikėti, kad politikai, kaip kokie paaugliai savo laiką skiria rietenoms feisbuke pamiršdami, kad pagrindinis jų darbas yra Seime ir komitetuose, o ne socialiniuose tinkluose.

Net akis skauda matant, kokie nerealūs darbai vyksta už mokesčių mokėtojų pinigus... 

Vienu žodžiu, cirkas be bilietų. Norėtųsi palinkėti seimūnams mažiau tarpusavyje rietis ar ieškoti naudos sau ir vietoje to dirbti žmonių labui. Patikslinsiu – ne savo artimųjų ir savo labui, o visų žmonių labui.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.