Dėl stuburo problemų iš ligoninės grįžusi moteris išgirdo dar vieną diagnozę: „Baisu“

Neseniai į „Bendraukime“ kreipėsi skaitytoja, kuri pasipiktino, jog poliklinikoje sergantys asmenys nenešioja medicininių kaukių. Nuo gegužės visose viešose vietose kaukes dėvėti tik rekomenduojama. Išimtis taikoma ligoninėms, slaugos įstaigoms, kur lankytojams jos išliko būtinos.

 Ligoninė.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Ligoninė.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Koronavirusas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Koronavirusas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Rita

Jul 25, 2022, 9:52 PM

Nors moteris į medicinos įstaigą užsuko dėl planinio tyrimo, tačiau išsigando, kad namo iš poliklinikos ji gali grįžti dar ir su virusu.

Redakcija sulaukė dar vienos skaitytojos – Ritos laiško, kuriame ji taip pat papasakojo, jog dėl saugumo taisyklių nesilaikymo ji koronavirusu užsikrėtė gulėdama ligoninėje.

„Teko dėl stuburo problemų gulėti ligoninėje. Žiemą neguldė dėl koronaviruso piko. Supratau, kodėl žmonės nenori gultis į ligoninę – turbūt dėl to, kad dabar mažiau susirgimų, nelabai laikomasi saugių kaukių dėvėjimo.

Kitą dieną grįžus pajutau gerklės skausmą, pakilo temperatūra.

Antrą dieną po grįžimo poliklinikoje atliko COVID-19 testą – teigiamas. Dukra prieš kurį laiką gydėsi toje pačioje ligoninėje, taip pat užsikrėtė. Labai tikiuosi, kad liga greitai pasitrauks.

Žinau, kad nė vienas nuo to neapsaugotas, baisu, kai jau ir taip sunku, kai kamuoja ligos, dar blogina situaciją ligoninė, kur turėtų būti saugiausia ir kur mažiausiai galėtum užsikrėsti koronavirusu. Skaudu“, – apgailestavo Rita.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.