Per mergvakarį ispanė pastojo nuo striptizą šokusio nykštuko

Mergvakario šėlionės gali rimtai sugadinti santuoką. Bent jau taip nutiko ispanei iš Valensijos, kuri per mergvakarį pasimylėjo su nykštuku striptizo šokėju. Paslaptis išaiškėjo, kai po devynių mėnesių moteris pagimdė dvarfizmo sindromą turintį kūdikį. Iki pat jo gimimo, kaip teigiama, neištikimos moters vyras apie jos nuotykį nežinojo, rašo „Daily Mail“.

Mergvakario dalyvės užsimanė pamatyti nykštuko striptizą. Viskas baigėsi ne taip ir linksmai.<br>123rf nuotr.
Mergvakario dalyvės užsimanė pamatyti nykštuko striptizą. Viskas baigėsi ne taip ir linksmai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2014, 2:25 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 8:14 PM

Apie seksą su nykštuku striptizo šokėju nežinojo nei moters draugės, nei šeimos nariai. Tačiau paėmusi sūnų ant rankų moteris pratrūko ir prisipažino, kas tada nutiko.

Paslapties nusinešti į kapus ji negalėjo, nes nebuvo galimybės apsimesti, kad kūdikis – jos vyro. Mažylis gimė su dvarfizmo sindromu, kokį turėjo jo biologinis tėvas.

Nenorėjęs prisistatyti ispanas nykštukas, dirbantis striptizo šokėju, sakė pažįstantis kolegų iš Valensijos, tačiau negirdėjęs apie tokį nuotykį.

Pasak jo, dauguma yra 40-50 metų amžiaus vyrai, ir abejotina, kad jaunos merginos norėtų su tokiais permiegoti. Dažniausiai moterys jų drovisi, netgi nenori prisiliesti.

Iš viso Ispanijoje striptizą šoka apie 10 nykštukų. Paprastai jų pasirodymai vyksta kartu su normalaus sudėjimo vyru, kuris užriša moteriai akis, o tuomet vietoj jo atsiranda juo apsimetantis nykštukas ir šoka toliau.

„Tu nuimi akių raištį, pasveikini ją ir eini sau. Geriausiu atveju tavęs kartais paprašo pasilikti ir nusifotografuoti bendrai nuotraukai su būsimąja nuotaka“, - pasakojo striptizo šokėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.