Kulinarai išleidžia vardinę prezervatyvų liniją

Populiariausias kulinarinis projektas Lietuvoje VMG nenustygsta vietoje ir iš virtuvės persikelia į lovą!

VMG paleidžia visiškai naują skirtingų skonių prezervatyvų liniją.
VMG paleidžia visiškai naują skirtingų skonių prezervatyvų liniją.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2015, 10:38 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 8:16 PM

Juk tais dalykais, kurie mums teikia malonumą, norime mėgautis kuo ilgiau. Todėl VMG paleidžia visiškai naują skirtingų skonių prezervatyvų liniją.

„Negalėjome patikėti sulaukę tokio pasiūlymo iš vieno didžiausių Europoje prezervatyvų gamintojų. Bet net prezidentas Barackas Obama turi savo vardinių prezervatyvų liniją. Tad pagundai neatsispyrė ir VMG“, – pasakojo VMG vadovė Ingrida Navickaitė.

Nuo šiol pamėgtų desertų skonį galėsite justi ne tik valgydami maistą iš lėkštės, o ir valgant juos lovoje neliks jokių trupinių...

Norite paragauti liofilizuotų uogų, samaninio ar liežuvį šaldančio azoto – galite rinktis iš šių trijų išskirtinių skonių meilės virtuvėje. Pamenate, kaip vaikystėje žiemą prie stulpo prišaldavo liežuvis? Su šaldančiu azoto prezervatyvu šis ekstremalus pojūtis grįžtų, iki maksimumo žadindamas jūsų aistrą. O gal norite pasijusti kaip miške ar pilna burna valgydamas gardžias uogas vasarą? Tuomet rinkitės samaninius ir uogų skonio prezervatyvus.

VMG jums siūlo plačią skonių ir spalvų paletę, ryškesnę nei visi penkiasdešimt pilkų atspalvių. Naująją VMG prezervatyvų liniją galite įsigyti visose prekybos vietose jau nuo šiandien. Skanaus ir malonaus laiko!

Šis pranešimas yra Balandžio 1-osios pokštas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.