Skandalas: paskelbė labiausiai ištvirkusių universitetų sąrašą

„Shag At Uni“, neįpareigojančių pasimatymų tinklalapis Didžiosios Britanijos studentams, buvo atidarytas 2012-aisiais ir per pirmuosius 18 mėnesių sulaukė per 150 tūkst. lankytojų. Kuo garsesnis darėsi šis tinklalapis, tuo daugiau diskusijų kilo. Tinklalapis neseniai paskelbė sąrašą universitetų, kurių studentai dažniausiai ieško neįpareigojamo sekso.

Yra daugybė studentų, kurie neslepia, kad jiems patinka konkretus dėstytojas ir norėtų su juo ar ja pasimylėti.<br>123rf nuotr.
Yra daugybė studentų, kurie neslepia, kad jiems patinka konkretus dėstytojas ir norėtų su juo ar ja pasimylėti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2015, 12:21 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 8:58 PM

Pirmąją vietą užėmė Notingamo universitetas, o Oksfordas, vienas geriausių universitetų, – tik trečioje vietoje, rašo telegraph.co.uk.

Kembridžas buvo dar žemiau – 16-oje vietoje, o Ekseteris buvo pora vietų žemiau.

Populiarumas buvo nustatomas pagal tai, kiek studentų iš kurio universiteto per dieną prisijungė prie tinklalapio.

10 universitetų, kurių studentai labiausiai domisi neįpareigojamu seksu (ir užklausų skaičius per dieną):

1. Notingamo (1477)

2. Lidso (1410)

3. Oksfordo (1389)

4. Edinburgo (1269)

5. Liverpulio (1155)

6. Glazgo (1150)

7. Šefildo (1094)

8. Mančesterio (1061)

9. Belfasto (1055)

10. Bristolio (956)

Šis tinklalapis ir anksčiau sukėlė diskusijų. Jis sulaukė pykčio bangos, kai paskelbė, kad dėstytojams siūlo nemokamą narystę.

„Dėstytojai turi būti profesionalūs ir gerai atlikti savo darbą, tačiau ar yra poveikis darbui, jei dėstytojas užsiima lytiniais santykiais su studentu? – sakė tinklalapio kūrėjas Tomas Thurlowas. – Manau, kad geras dėstytojas sugebėtų atlikti darbą ir nešališkai taisyti rašto darbus.

Yra daugybė studentų, kurie neslepia, kad jiems patinka konkretus dėstytojas ir norėtų su juo ar ja pasimylėti. Nesuprantu, kodėl kai kurie to drovisi. Taip atsitinka. Studentai nenori rimtų santykių – universitetas nėra tam tinkama aplinka.

Nematau problemos, jei abu asmenys yra atsakingi suaugusieji. Tai legalu. Nemanau, kad yra moralinė problema. Seksas su dėstytoju – ne blogiau nei vienos nakties nuotykis su nepažįstamuoju iš klubo.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.