Gydytojas išgelbėjo kūdikį, šis skolą grąžino po 30 metų

Prieš daugiau nei 30 metų San Clemente, Kalifornijoje, dirbantis gydytojas Michaelas Shannonas iš paskutiniųjų stengėsi, kad išsaugotų per anksti gimusio 1,5 kg svėrusio kūdikio gyvybę. Nors tikimybė, kad kūdikis išgyvens, buvo 50 procentų, vis dėlto kūdikis išgyveno.

M.Shannonas iš paskutiniųjų stengėsi, kad išsaugotų per anksti gimusio 1,5 kg svėrusio kūdikio gyvybę.<br>123rf nuotr.
M.Shannonas iš paskutiniųjų stengėsi, kad išsaugotų per anksti gimusio 1,5 kg svėrusio kūdikio gyvybę.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2016, 5:31 PM, atnaujinta May 25, 2017, 1:02 AM

2011 metų kovo 29 dieną tas pats išgelbėtas vaikas, vardu Chrisas Trokey, atsilygino jį išgelbėjusiam gydytojui. Paramediku dirbantis C.Trokey išgelbėjo gydytoją M.Shannoną iš degančio visureigio, kuris susidūrė su sunkvežimiu greitkelyje.

2015 metų pabaigoje vyrai vėl susitiko labdaringo vakaro, skirto vėžiu sergantiems vaikams, metu. M.Shannonas mano, kad tai yra likimas ir dalykai gyvenime atsitinka, nes jie turi atsitikti. Tuo metu C.Trokey tuo labai nesistebi, nes kasdien susiduria su panašiomis situacijomis. Tiesa, C.Trokey pripažįsta, jog tuo momentu nežinojo, ką tokį gelbėja. Tik nuvykęs į ligoninę jis sužinojo, kad tai gydytojas M.Shannonas – tas pats, kuris išgelbėjo jo gyvybę.

M.Shannonas, išgirdęs, kad jį išgelbėjo C.Trokey, nesunkiai jį prisiminė. Per 45 dienas, kurias ligoninėje praleido M.Shannonas, vyrai susidraugavo. C.Trokey apie M.Shannoną atsiliepia tik geriausiais žodžiais: „Jis yra vienas žinomiausių ir geriausių pediatrų, kokius tik buvau sutikęs. Jis savo darbą dirba jau 42 metus ir seniai galėjo išeiti į pensiją, tačiau jis vis dar dirba šį darbą, nes jį labai myli. Aš esu tik vienas iš daugelio, kuris turi stiprų ryšį su juo ir dėl to jaučiuosi laimingas.“

Dabar ratas dar sykį apsisuko ir M.Shannono pacientu tapo C.Trokey vaikas. C.Trokey neįsivaizduoja, kam daugiau galėtų patikėti savo vaiką.

Šaltinis: Yahoo.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.