Iliuzionistas kepsniu ar desertu gali paversti net orą ir vandenį

Išradingais triukais garsėjantis 25 metų kaunietis iliuzionistas Nikolajus Jegorovas, prisistatantis Nicholo Kino slapyvardžiu, magiją pasitelkia ir virtuvėje. Vyras tikina, jog skaniu kepsniu ar desertu jis gali paversti net orą ir vandenį.

Magas N. Kinas antgamtiškas galias mėgsta naudoti ruošdamas maistą dukrai Emili, žmonai Aušrai ir jos sūnui Martynui.
Magas N. Kinas antgamtiškas galias mėgsta naudoti ruošdamas maistą dukrai Emili, žmonai Aušrai ir jos sūnui Martynui.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Laikinoji sostinė“)

Jun 30, 2012, 5:40 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:00 PM

Apie įvairiuose užsienio televizijų projektuose milijonų žiūrovų širdis pavergusį magą vis daugiau girdėti ir Lietuvoje.

Vyras siekia išpopuliarėti gebėjimais, kurie pranoktų net jo mokytojo, vieno garsiausių pasaulyje magų Urio Gellerio iš Anglijos, galias.

Be triukų ir ekstremalių pasirodymų gyventi negalintis N.Kinas stebinti nenustoja net pakvietęs į svečius. Magiškos vaišės verčia patikėti įtaigos ir burtų galia.

Būsimą žmoną užbūrė akimis?

Apie erdvų nuosavą namą svajojantis magas šiuo metu gyvena viename iš Savanorių prospekto daugiabučių, kurio laiptinėje pirmąkart išvydo savo būsimą žmoną Aušrą.

Tuomet nė aštuoniolikos neturėjęs N.Kinas penkeriais metais vyresnę merginą užbūrė skvarbiomis mėlynomis akimis. Netrukus jai pasipiršo ir vedė.

„Aušra visada pirmoji išvysta mano triukus ir žino, kaip daugelis jų atliekami. Tačiau žmona niekada netroško perimti mano amato.

Galbūt mage paversti pavyks mūsų dukrą Emili, kuriai beveik ketveri“, – savo šeimą pristatė vyras.

Paslaptis slypi įtaigoje

Pademonstravęs keletą aikčioti priverčiančių fokusų, magas pakvietė į virtuvę.

Jis tikino iškepsiantis šokoladinį pyragą, kurį mūsų akyse supjaustęs patieks vis kitokio skonio ir kvapo gabalėliais. Vienas kvepės cinamonu, kitas – gvazdikėliais, trečias – apelsinais, ketvirtas – braškėmis.

„Stebitės, kaip tai pavyks, jei į visą pyrago tešlą maišau vienodus produktus, o tų, kurie stebins skoniu ir kvapu, net nededu?

Išduosiu labai paprastą paslaptį: jau dabar jums pradedu įteigti, kad kepinys bus skirtingų skonių.

Nors jūsų protas sako, kad tai neįmanoma, tačiau mintys jau pasidavė įtaigai“, – aiškino N.Kinas.

Siekia džiuginti ir stebinti

Mago tikinimu, įtaiga gali bet kuriam patiekalui ir net paprastam vandeniui suteikti norimą skonį ir kvapą. Tai kaunietis dažnai demonstruoja savo pasirodymų metu.

„Suvokti pasaulį žmogui padeda penki pojūčiai. Publikos akivaizdoje kuriu savitą pasaulį – iliuziją, kurios įtaigumui visi šie pojūčiai ir turi įtakos“, – aiškino vyras.

Mago valdoma mįslinga energija padeda vienam ar kitam žmogui įteigti ne tik tai, ką jis užuodžia ar kokį skonį jaučia. Dažnai įtaiga N.Kinas sugeba žmones priversti vienaip ar kitaip pasielgti.

Savo ypatingųjų galių vyras nenaudoja piktiems ar apgavikiškiems kėslams. Jo tikslas – stebinti ir džiuginti aplinkinius.

Nuo šešerių metų triukus rodantis kaunietis taip išmiklinęs rankas, kad net sunku pastebėti, kaip jis sugeba į visas puses išlankstyti ką tik ant stalo padėtų iš pirmo žvilgsnio įprastų metalinių šakučių dantelius.

„Nejaugi tikėjotės, kad mago namuose stebuklingą pyragą valgysite paprasčiausiomis šakutėmis?“ – juokavo vyras.

Atnešęs į stalą dar karštą šokoladinį skanėstą jis ragino pamiršti burtus ir mėgautis tikruoju jo skoniu. Tačiau magiškomis galiomis vyras pasinaudojo patiekdamas kavą.

Jam pavyko įtikinti, kad gėrimas pagardintas riešutais ir grietinėle, bet vėliau prasitarė, jog į kavą įpylė tik šlakelį pieno.

Šokoladinis pyragas

Patiekalui reikės: 300 g miltų, 400 g cukraus, stiklinės karšto vandens, 120 g kakavos, 1 šaukštelio kepimo miltelių, 1 šaukštelio sodos, 1 šaukšto grietinės, 2 kiaušinių, 120 g sviesto, 1 šaukštelio aliejaus, cukraus pudros, šviežių uogų.

Sumaišykite miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius, supilkite su grietine išmaišytą sodą, įpilkite karšto vandens, įmuškite kiaušinius ir supilkite ištirpintą sviestą.

Viską išplakite iki vientisos masės ir pilkite ją į aliejumi išteptą kepimo formą. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 – 40 minučių. Prie karšto pyrago tinka ledai. Atvėsintą pyragą apibarstykite cukraus pudra ir paskaninkite šviežiomis uogomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.