Verslininkas Ž.Grigaitis restorano atidaryme švaistėsi kardu

Dangaus restoranas „Dinner in the sky“ jau trečia kartą išbandė Vilniaus skliautus. Atidarymo ceremoniją Katedros aikštėje praskaidrino ryškiaspalvis verslininkas Žilvinas Grigaitis (43 m.), kuris šampano butelius „atidarinėjo“ kardu. Žilvinas sakė, kad aukštuomenėje priimta brangaus gėrimo butelius atidarinėti jų kakliukus vienu kirčiu lygiai nukapojant – tarsi duonos riekę atpjaunant.

Verslininkas Ž.Grigaitis šampano butelius atidarinėja kardu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Verslininkas Ž.Grigaitis šampano butelius atidarinėja kardu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

May 28, 2014, 10:57 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 10:54 AM

Nelengvai Žilvinui sekėsi „atidarinėti“ butelius. Bėda ta, kad kalavijas yra pritaikytas dešiniarankiams, o verslininkas yra kairiarankis.

Kai šampano purslais Katedros aikštė buvo pakankamai aptaškyta, Ž.Grigaitis sutiko papasakoti iš kur gavo tokį įmantrų šampano butelių atidarytuvą.

Pernai jis viešėjo Melburne, stebėjo žirgų lenktynes ir susipažino, kaip pats sako, su slovakų bei vengrų kilmės grafu Carlesu Bilichu.

„Jis žinojo, kad mėgstu šiuolaikinių dizainerių kūrinius. Todėl man padovanojo originalų, prancūzų gamintojų šampano butelių kardą. Jis yra įpakuotas labai prabangioje dėžėje“, – pasakojo Žilvinas.

Kaip į tokią dovaną reagavo Australijoje gyvenanti Ž.Grigaičio žmona? Elle Martins-Grigaitis supranta, kad jos vyras mėgsta gražius daiktus.

Tačiau moteris, išvydusi šiuolaikinį kalaviją, panašų į pjūklą, juokaudama paklausė, kada jam atsibos kaupti suvenyrtus.

„Elle man pasakė: „Tu turi ir cigarų nupjoviklių, ir konjako gertuvių, ir dabar net kardu šampaną gali atidarinėti. Ko tau dar reikia?“, – juokėsi Žilvinas, akis paslėpęs po įmantriais, oda puoštais šveicariškais akiniais nuo saulės, kurie šį sezoną yra labai madingi.

Ž.Grigaitis pasakojo, kad akiniai yra dovana sau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.