Alfas Ivanauskas visiems atveria kulinarinės redakcijos duris

Šią savaitę vyksiančioje Baltijos maisto ir gėrimų mugėje BAF 2014 kulinaras Alfas Ivanauskas kvies lankytojus pamatyti geriausio pasaulyje kulinarinio žurnalo-albumo „VMG“ redakcijos gyvenimą iš arti. „Litexpo“ parodų rūmuose jis kartu su VMG komanda ne tik perkels dalį savo mobilios kulinarinės studijos, bet ir pradės naujų komandos narių būsimiems projektams paiešką.

„Keičiame tradicinius lietuviškus patiekalus 180 laipsnių kampu“ - šia tema mugėje kalbės A.Ivanauskas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Keičiame tradicinius lietuviškus patiekalus 180 laipsnių kampu“ - šia tema mugėje kalbės A.Ivanauskas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2014, 9:09 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 7:04 AM

„Kai susidėliojome kitų metų planus, tapo akivaizdu, kad visose srityse turime rasti naujų, taip pat kaip ir mes išprotėjusių narių,“ – kalbėjo A. Ivanauskas. Kulinaras užsiminė, kad VMG lauks susipažinti su fotografuojančiais, rašančiais, išmanančiais renginių organizavimą ar tiesiog turinčiais gerų su kulinarija susijusių idėjų bendraminčiais.

Vyriausiasis „VMG“ žurnalo-albumo redaktorius renginio metu taip pat skaitys du intriguojančius pranešimus: šeštadienį jis kalbės tema „Keičiame tradicinius lietuviškus patiekalus 180 laipsnių kampu“, o ketvirtadienį gamins patiekalą tema „Geriausio pasaulyje kulinarinio žurnalo VMG kulinarinės paslaptys“. „Kaip sufleruoja tema, patiekalo kol kas tikrai neišduosiu,“ – šyptelėjo A. Ivanauskas.

Mugės lankytojus VMG taip pat supažindins ir su naujausiu savo leidiniu – pirmuoju šalyje kulinarijos vadovėliu mokykloms.

„Manau, kad naudingi ir labai reikalingi yra bet kokioje srityje kartu dirbančių profesionalų renginiai, mugės, parodos: tai galimybė pabendrauti su tais pačiais interesais vedinais žmonėmis, apsikeisti informacija, parodyti savo darbus ir pamatyti kitų, dažnai tokių renginių metu gimsta ir daug kūrybiškų bendradarbiavimo idėjų,“ – komentavo kulinaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.