„Kai susidėliojome kitų metų planus, tapo akivaizdu, kad visose srityse turime rasti naujų, taip pat kaip ir mes išprotėjusių narių,“ – kalbėjo A. Ivanauskas. Kulinaras užsiminė, kad VMG lauks susipažinti su fotografuojančiais, rašančiais, išmanančiais renginių organizavimą ar tiesiog turinčiais gerų su kulinarija susijusių idėjų bendraminčiais.
Vyriausiasis „VMG“ žurnalo-albumo redaktorius renginio metu taip pat skaitys du intriguojančius pranešimus: šeštadienį jis kalbės tema „Keičiame tradicinius lietuviškus patiekalus 180 laipsnių kampu“, o ketvirtadienį gamins patiekalą tema „Geriausio pasaulyje kulinarinio žurnalo VMG kulinarinės paslaptys“. „Kaip sufleruoja tema, patiekalo kol kas tikrai neišduosiu,“ – šyptelėjo A. Ivanauskas.
Mugės lankytojus VMG taip pat supažindins ir su naujausiu savo leidiniu – pirmuoju šalyje kulinarijos vadovėliu mokykloms.
„Manau, kad naudingi ir labai reikalingi yra bet kokioje srityje kartu dirbančių profesionalų renginiai, mugės, parodos: tai galimybė pabendrauti su tais pačiais interesais vedinais žmonėmis, apsikeisti informacija, parodyti savo darbus ir pamatyti kitų, dažnai tokių renginių metu gimsta ir daug kūrybiškų bendradarbiavimo idėjų,“ – komentavo kulinaras.