„Mes dažnai turime visokių įsitikinimų, kas mums yra neskanu ar ko mes niekada gyvenime nevalgytume, net jei nesame to ragavę. O kas pasikeistų, jei nematytume, ką valgome ir beliktų pasitikėti žmogumi, kuris užrišo akis?, - juokiasi laidos „Kulinariniai triukai“ vedėjas, televizijos ir radijo laidų vedėjai Gabrielei Martirosianaitei pasiūlęs paragauti vištos skrandukų, o dainininkei Monikai Pundziūtei ne tik užrišęs akis, bet ir užkimšęs nosį.
Pasak A.Ivanausko, visiems jo laidoje apsilankiusiems žinomiems žmonėms labai patiko tokia akla degustacija – tai tapo tikra atrakcija, ypač kai laidos su G.Martirosianaite filmavimo metu į studiją įskrido širšė.
Šį sekmadienį fotografo Algio Kriščiūno laukia išbandymas brangiausiai pasaulio grybais – ar išdrįs jis nuryti trumus?
Jau antrą sezoną laidą vedantis A.Ivanauskas tikina, kad kulinariniai triukai yra neišsemiama tema ir yra daug dalykų, kurių žmonės nedrįsta pabandyti, pavyzdžiui, pasigaminti valgyti indaplovėje, kol joje plaunami indai.
„Nebandyti, neprognozuojami eksperimentai šį sezoną vyksta atnaujintoje laidos filmavimo studijoje. Noriu, kad žmonės iš tiesų justų malonumą valgydami ir išplėstų savo skonio diapazoną, viršydami visas protu suvokiamas ribas. Tam visus žiūrovus ir sieksiu įkvėpti kiekvieną sekmadienio rytą“, - sako A.Ivanauskas.