Smaližių pamėgtas šaldytas skanėstas, kuriuo norisi pasilepinti ne tik vasarą Pasiūlė naują ledų pakuotę: patogiau ir pigiau

Šiemet dėl pandemijos ir karantino netekome kalėdinių vakarėlių kolektyvuose, vaikų darželiuose, mokyklose ar prie miesto eglės. Todėl šventės namuose turi būti keleriopai smagesnės, o jų laukimas dovanoti pakilios nuotaikos. 

 Netekus galimybės pasilepinti kavinėse ar svečiuose, kaip niekada svarbu namuose turėti šeimos pamėgtų skanėstų.<br> 123rf nuotr.
 Netekus galimybės pasilepinti kavinėse ar svečiuose, kaip niekada svarbu namuose turėti šeimos pamėgtų skanėstų.<br> 123rf nuotr.
 DADU ledai.<br>„What about agency“ nuotr.
 DADU ledai.<br>„What about agency“ nuotr.
 DADU ledai.<br>„What about agency“ nuotr.
 DADU ledai.<br>„What about agency“ nuotr.
 DADU ledai.<br>„What about agency“ nuotr.
 DADU ledai.<br>„What about agency“ nuotr.
 DADU ledai.<br>„What about agency“ nuotr.
 DADU ledai.<br>„What about agency“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2020-12-02 14:20

Ne paslaptis, kad nuolat dirbdami ir mokydamiesi namuose, pavargstame nuo tos pačios erdvės, mums trūksta gyvo bendravimo su draugais, pasižmonėjimo, pasivaikščiojimų. 

Tokiu atveju labai padeda kas nors, kas suteikia malonumo ir sielai, ir skrandžiui. 

Ne veltui tautiečiai net ir pasibaigus vasarai noriai perka ledus. Nenuostabu, juk ledai – tai tas desertas,kuris kelia puikias emocijas tiek vaikams, tiek jų tėvams ar seneliams. 

Jaukiai įsitaisiusios šiltuose namuose šeimos mėgsta apsidovanoti porcija šalto skanėsto po darbų ar mokslų, po savaitgalio pietų ar kartu žiūrint filmą. Jau nekalbant apie įvairias šventes, kuomet ledai tiesiog būtini – gimtadienius, vardadienius, atmintinas dienas.

Todėl, kaip pastebėjo ledų gamintojai, šiemet, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai, populiaresnės tapo didesnės ledų pakuotės, kurių pakanka ilgesniam laikui.

Be to, esame raginami kuo rečiau vaikščioti į parduotuves, todėl pirkėjų vežimėliuose iškart atsiduria didesnis ledų kiekis. 

Netekus galimybės pasilepinti kavinėse ar svečiuose, kaip niekada svarbu namuose turėti šeimos pamėgtų skanėstų.

6 ledų pakuotė: patogiau ir pigiau

Kad šeimos vis dažniau lepinasi namuose, patvirtina ir ledų DADU gamintojos bendrovės „Vikeda“ užsakymu „Spinter“ atliktas didesnių ledų pakuočių vartojimo įpročių tyrimas. 

Jis atskleidė, kad 26 proc. vartotojų ledus dažniausiai valgo drauge su šeima. 

23 proc. suvartoja nedidelę ledų dalį ir visuomet turi atsargų šaldytuve. O laukdami svečių ar patys vykdami į svečius didesnę ledų pakuotę nusiperka 21 proc. 

Aiškinantis, kokios porcijos pirkėjams patraukliausios, paaiškėjo, kad į pirmą vietą išsiveržė 6 ledų porcija vienoje pakuotėje – ji labiausiai patinka 22 proc. apklaustųjų. Labai nedaug atsilieka ir 2, 4 porcijų pakuotė.

Būtent 6 ledų porcijų pakuotė tapo pačia karščiausia sezono naujiena ledus mėgstančioms šeimoms. 

Šioje pakuotėje – 6 porcijos perkamiausio Lietuvoje DADU vanilinio plombyro vafliniame puodelyje už 4 kainą. DADU plombyras gaminamas tik iš šviežio natūralaus pieno.

Patogią ir kompaktišką pakuotę patogu parsinešti į namus ir laikyti ledus šaldytuve, svarbu ir tai, kad ši pakuotė neleidžia ledams deformuotis. Tad kiekvienas šeimos narys gaus porciją ledų tarsi ką tik iš parduotuvės.

Ledai yra paruošti patogiam vartojimui – jie sudėti atskiromis porcijomis, tad nereikės jokių papildomų indų.

Savo gerbėjams DADU pasiūlė ir mini ledų porcijas, kurios tinka ne tik mažiems, bet ir dideliems smaližiams. Jų sudėtyje yra net 30 procentų mažiau cukraus nei įprastame vaniliniame plombyre: vienoje porcijoje – mažiau nei 5 gramai.  

Be to, ši ledai praturtinti tirpiomis skaidulomis, gerinančiomis gerųjų žarnyno bakterijų veiklą. Tad jais pasilepinti tikrai ne nuodėmė.

Mini ledų porcijos taip pat supakuotos po 6, tad pakaks visai šeimai, kai norėsis sukurti šventę namuose. 

Ledai – ne tik atskiras desertas

Kaip rodo pardavimų duomenys, pirkėjai Lietuvoje labiausiai mėgsta vanilinius, vanilinius su karamele ir kitais saldžiais priedais ledus. 

Beje, ledai – ne tik atskiras desertas. Jie puikiai papildo kitus skanėstus. Pavyzdžiui, šiltas obuolių pyragas su ledais – pati tikriausia klasika, desertas, kuris mėgstamas visame pasaulyje.

Ledai puikiai tinka net ir blyneliams ar vafliams paskaninti – mažieji tikrai neatsisakys pakartoti! 

O suaugusiems tikrai patiks kava su ledais pagal itališką receptą: į puodelį dėkite kaušelį ledų ir užpilkite karšta stipria kava. Energiją grąžinantis ir malonumo gomuriui suteikiantis desertas. 

Apdovanokite save nuostabiu skanėstu – jūs to nusipelnėte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.