Vyrą traukia saldumynai? Sužinokite, ko jam trūksta

Jeigu vyras nori kažko saldaus, reiškia, kad jame susikaupė daug vidinio nepasitenkinimo, sakė psichologė Ramunė Želionienė. O jei jam reikia aštraus, sūraus maisto, – reiškia, jis patiria stresą.

Vyrams negalima smaližiauti, teigia ajurvedos žinovė.<br>123rf nuotr.
Vyrams negalima smaližiauti, teigia ajurvedos žinovė.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ieva Kazlauskaitė (ziniuradijas.lt)

May 13, 2015, 9:40 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 12:55 AM

Ajurveda moko: reikia atkreipti dėmesį, jei vyras pradeda norėti saldaus. Vadinasi, jo gyvenime prisikaupė kažkokio nepasitenkinimo. Vyrams negalima smaližiauti. Jis turi sau leisti, bet priimti tai kaip ženklą, kad yra kažkuo nepatenkintas. Aišku, jis žino, kuo yra nepatenkintas, ir turi išsiaiškinti, ką pats gali pakeisti. Kai vyro vidus susitvarko, tada poreikis saldumynams sumažėja“, – „Žinių radijo“ laidoje „Atviras pokalbis“ sakė R. Želionienė. Anot jos, jeigu vyras prašo kažko saldaus, jam ypač reikia duoti meilės.

„Kai vyras patiria stresą, tada jis aštrina maistą, sūdo. O kai jo gyvenime atsiranda daugiau darnos, skonis ir poreikis tam tikriems skoniams pasikeičia“, – kalbėjo psichologė.

Moteris, kaip subtilesnė būtybė, pasak R. Želionienės, galėtų būti labiau atsakinga: ji turi visus pagrindinius skonius aprėpti ir maitinti šeimos narius taip, kad jie gautų ir kartumo, ir saldumo, ir rūgštumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.