Vanduo su citrina – tik viena iš E. Jakštytės lieknumo paslapčių

Dainininkė Eglė Jakštytė mus žavi ne tik puikiu balsu, bet ir žaviomis kūno linijomis, prikaustančiomis dėmesį. Mergina sako, kad nesilaiko jokių dietų, tiesiog jau metus laiko aktyviau sportuoja ir renkasi sveiką maistą.

Kiekvieną rytą Eglė pradeda išgerdama stiklinę vandens su citrina.
Kiekvieną rytą Eglė pradeda išgerdama stiklinę vandens su citrina.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-19 12:00, atnaujinta 2017-10-30 08:24

Rytas prasideda nuo stiklinės vandens

Eglė pasakojo, kad mityba vasarą pasikeičia natūraliai, juk šiuo metų laikų išties didelis gėrybių pasirinkimas – daržovės, vaisiai puikiai tinka karštą vasaros dieną. Iš daržovių jai labiausiai patinka brokoliai ir agurkai. Anksčiau nemėgusi obuolių, dabar juos noriai įtraukia į savo maisto racioną.

Dainininkė pasakojo, kad tiesiog reikia atrasti laiko sportui, aktyviai gyvensenai, tuomet figūra bus daili be didelių pastangų. „Akylai nestebiu savo svorio, apie metus laiko aktyviau sportuoju, tad visi rezultatai matosi veidrodyje, bet žinoma, jei matau, kad yra kažkokių pokyčių, pasisveriu“, – sakė E. Jakštytė.

Ji pasakojo ir neleidžianti sau ilgai miegoti, tuomet diena daug produktyvesnė. „Rytą pradedu stikline vandens su citrina – tai ir atgaivina, ir pabudina“, – pasakojo Eglė.

Užkandžiams – riešutai ir uogos

Dainininkė neatsispiria ir pieno produktams, ypač ji mėgsta džiovintą sūrį ir pasukas su linų sėmenimis, dažnai valgo jogurtus, o vakarienei dėl aktyvios veiklos ir koncertų kartais nebelieka laiko. „Jei valgau vakarienę, renkuosi ne angliavandenių turinčius produktus, o liesą varškę arba žuvį, vištienos krūtinėlę“, – dalijosi savo mitybos principais E. Jakštytė.

Dainininkė prisipažino, kad anksčiau vykstant į koncertus labai dažnai kildavo noras užkąsti nesveikų užkandžių, tačiau dabar ji džiaugiasi, kad ir degalinėse atsirado sveiko maisto, net vaisių.

Su savimi Eglė visuomet turi riešutų ir uogų. „Renkuosi mišinį, nes patinka ir riešutai, ir vaisiai. Turiu su savimi šiuos užkandžius, nes patogu, galiu bet kada užkąsti maistingų užkandžių“, – pasakojo E. Jakštytė. Kartais riešutus ji maišo ir su natūraliu medumi – šis užkandis jai atstoja desertą.

Atlikėja merginoms, norinčioms padailinti kūno linijas, pataria dieną valgyti angliavandenius, o antroje dienos pusėje baltyminį maistą. Įtakos turi ir aktyvi veikla. Žmonės, kurie nesportuoja ir dirba sėdimą darbą, būtinai turėtų įvertinti mitybą, kad nepritrūktų energijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą