Gardu ir naudinga: šis kokteilis padės ištrinti švenčių pėdsakus iš kūno

Visoms šventėms praūžus ir svečius išleidus namo ar po ilgų gastrolių į juos sugrįžus patiems, metas grįžti į normalios mitybos vėžes – valgyti daugiau vaisių, daržovių, sportuoti. Kitaip tariant, išvalyti švenčių pėdsakus iš organizmo.

 Kokteilis.<br> 123rf.com nuotr.
 Kokteilis.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2018, 12:42 PM

Tačiau tai nėra lengvas uždavinys: skrandis urzgia ir prašo daugiau maisto, norisi saldaus, riebaus, ryškaus skonio maisto. Kaip nuraminti organizmą po ilgo šventimo?

Nutriliving.com pateikia kokteilio receptą, kuris, teigiama, padės numalšinti saldumynų poreikį, suteiks daugiau energijos ir leis greičiau grįžti prie įprasto gyvenimo ritmo.

Gerkite šį kokteilį tris dienas iš eilės, ir skrandis, kaip teigiama, „nebedainuos bliuzo“, o pamačius saldumynus vaizdas nebepakirs kojų.

Kokteiliui reikės:

pusės agurko, pusės puodelio pjaustytų ananasų, 1 obuolio, 2 šaukštų citrinos sulčių, saujos špinatų, pusės avokado, saujos migdolų riešutų ir 1,5 puodelio vandens.

Viską gerai sutrinkite ir gerkite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.