Reikės (produktai nurodyti 22-24 cm. skersmens kepimo formai):
- 500 g kreminės varškės,
- 5 (M dydžio) kiaušinių,
- 100 g manų,
- 60 ml pieno,
- 100 g cukraus,
- trupučio druskos,
- 100 g sviesto (kambario temperatūros),
- vanilės aromato,
- 500 g konservuotų persikų.
Gaminame
Persikus sudėti į sietelį ir palikti nuvarvėti, po to supjaustyti griežinėliais.
Baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti su druska iki standžių putų.
Trynius, sviestą, cukrų, vanilę išplakti iki purios masės, pilti pieną, sudėti varškę, berti manus ir dar trumpai paplakti. Po to atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus ir persikų griežinėlius (2 puseles pasilikti).
Paruoštą masę supilti į išteptą sviestu kepimo formą, ant viršaus išdėlioti likusius persikus.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 45-50 min.