Leidykla „Obuolys“ pasirašė išskirtinę sutartį su „Warner Bros.“

Rugpjūčio pradžioje UAB „Media Incognito“, atstovaujanti leidybinius ženklus „Obuolys“ ir „Obuoliukas“, po ilgai trukusių derybų pasirašė sutartį su kompanija „Warner Bros.“. Taip įgytos išskirtinės teisės spausdintinės produkcijos su prekių ženklais „Tom and Jerry“ ir „Scooby-Doo!“ leidybai visose Baltijos šalyse.

Animacinio filmuko „Tom and Jerry“ personažai – katinas Tomas ir peliukas Džeris, nuolat bandantys vienas kitą pergudrauti. Jų nuotykiai prasidėjo dar 1940-aisiais metais ir kuriami iki šiol.<br>Organizatorių nuotr.
Animacinio filmuko „Tom and Jerry“ personažai – katinas Tomas ir peliukas Džeris, nuolat bandantys vienas kitą pergudrauti. Jų nuotykiai prasidėjo dar 1940-aisiais metais ir kuriami iki šiol.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2012, 12:21 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:22 AM

„Labai džiaugiamės galėdami Baltijos šalyse atstovauti visame pasaulyje gerai žinomus prekių ženklus ir pradžiuginti vaikus leidiniais su jų mylimais herojais. Pirmoji produkcija parduotuvėse pasirodys dar šiais metais,“ – teigė UAB „Media Incognito“ leidybos vadovė Jurgita Jėrinaitė.

UAB „Media Incognito“ Baltijos šalyse planuoja leisti knygas, žurnalus, sąsiuvinius, kalendorius ir kitą spausdintinę medžiagą su populiariais „Warner Bros.“ veikėjais.

Animacinio filmuko „Tom and Jerry“ personažai – katinas Tomas ir peliukas Džeris, nuolat bandantys vienas kitą pergudrauti. Jų nuotykiai prasidėjo dar 1940-aisiais metais ir kuriami iki šiol. Lietuvaičiai taip pat ne vienerius metus galėjo stebėti linksmus trumpametražius filmukus Lietuvos televizijose.

Animacinis serialas „Scooby-Doo!“ pradėtas kurti 1969-aisiais. Jo herojai – keturi paaugliai ir kalbantis šuo Skūbis Dū, nuolat bando išsiaiškinti paranormalias paslaptis. Kompanijos nuotykiai porą kartų buvo perkelti ir į kino ekranus – filmuose sujungiami tikri ir animuoti personažai.

Produkcija su „Tom and Jerry“ bei „Scooby-Doo!“ veikėjais bus atstovaujama leidybinio ženklo „Obuoliukas“, kuriuo ženklinamos leidyklos knygos vaikams. Pirmą kartą „Obuoliukas“ buvo pristatytas vasario mėnesį tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje, jam buvo skirtas atskiras stendas su vaikiškomis knygomis.

UAB „Media incognito“ atstovauja ir leidybinį ženklą „Obuolys“, kuris užsiima populiariosios literatūros leidyba. Vienas sėkmingiausių kompanijos projektų – korporacijos „Apple“ įkūrėjo Steve Jobs biografija, kuri lietuviškai pasirodė praėjus vos keturiems mėnesiams nuo knygos išleidimo JAV. Beje, ši istorija tapo perkamiausia 2011-ųjų knyga pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.