Švęsti galima ir prekybos centre

Šiemet Rugsėjo 1-oji – šeštadienis, tad mokslo metų pradžią moksleiviai, jų tėvai ir mokytojai švęsti galės tris dienas.

Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Zimblienė

Aug 20, 2012, 9:24 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:08 AM

Jau antrus metus Rugsėjo 1-ąją bus organizuojamas Šauniausio pirmoko konkursas, kurio pagrindinis prizas – 500 litų vertės prekybos ir pramogų centro „Ozas” dovanų kuponas.

Visi pirmokai kviečiami registruotis internetu www.gudruciumiestas.lt.

Komisija atrinks 12 originaliausiai prisistačiusių pirmokų, kurie ir bus pakviesti dalyvauti šiame konkurse.

Konkurso dalyviams teks atlikti užduotis, kurioms reikia pastabumo ir greičio, spręsti linksmosios matematikos uždavinius, gražiai užrašyti savo vardą.

Į superfinalą pateks trys geriausi pirmokai. Vienam jų atiteks pagrindinis prizas, o kitų finalininkų laukia vertingos dovanos.

Visi užsiregistravusieji į šį konkursą galės nemokamai pasiausti su linksmaisiais klounais vaikų žaidimų erdvėje „X-Planet” ir kino teatre „Multikino” už pusę kainos su tėveliais pažiūrėti kino filmus (rugsėjo 1-ąją – „Vienas gyvenimas”, rugsėjo 3-iąją – „Vienas gyvenimas” arba „Karališka drąsa”).

Šventės metu visi dalyviai galės pasipuošti piešiniais ant veido, dalyvauti fotosesijose, išmokti naujų šokių – šokių studija „Skillzstudio” organizuoja naujųjų mokslo metų šokio akciją.

Prekybos centre „Prisma” visą šį šventinį laikotarpį veiks mokyklinių prekių mugė „Viskas dešimtukams”.

Rugsėjo 1–3 dienomis Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Akropolis” apsilankę pradinių klasių moksleiviai gaus dovanų pieštukų, šratinukų, atšvaitų, pamokų tvarkaraščių ir kalendorių su „Maxima” logotipu, o visi moksleiviai ir studentai galės nemokamai pasitikrinti regėjimą.

Taip pat čia bus įrengta ir mokyklinės klasės instaliacija, kur kiekvienas norintis galės nusifotografuoti su žymiais šalies žmonėmis.

Kokie tai žmonės – kol kas paslaptis.

„Mokslo metų pradžią pasitiksime linksmai. Šventiniam savaitgaliui yra parengta įvairių staigmenų.

Pavyzdžiui, rugsėjo 2-ąją, sekmadienį, vienas čiuožimo seansas (45 min.) Ledo arenoje kainuos vos 2 litus vietoj septynių”, – sakė Vilniaus „Akropolio” valdytojas Česlovas Urbonavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.