Žemaitiški ledai paglostė prancūzų širdį

„Apdovanojimais buvo įvertinta ne tik inovatyvi skonių gama, bet ir jų nauda vartotojams – sudėtis, pakuotė ir patogumas vartoti.

Klaipėdiečių gaminamais ledais gardžiavosi tarptautinės parodos ekspertai.<br>Organizatorių nuotr.
Klaipėdiečių gaminamais ledais gardžiavosi tarptautinės parodos ekspertai.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt inf.

2014-07-28 16:41, atnaujinta 2018-02-11 16:37

„Apdovanojimais buvo įvertinta ne tik inovatyvi skonių gama, bet ir jų nauda vartotojams – sudėtis, pakuotė ir patogumas vartoti.

Ledus gaminame tik iš natūralaus pieno ir šviežios grietinėlės, nenaudojame sintetinių priedų. Tad mūsų gaminiai buvo atrinkti iš daugiau nei tūkstančio pateiktų maisto produktų", – sakė bendrovės „Klaipėdos pienas“ eksporto vadovė Berta Motiejūnienė.

Jos teigimu, tarptautiniai įvertinimai skatina gamintojus dar labiau domėtis pasaulinėmis tendencijomis ir ieškoti skonių inovacijų. "Džiugu, kad parodose pastebimi vis kitų skonių ir prekių ženklų ledai – be „Dione“ mėtinių ledų šį kartą taip pat buvo įvertinti ir apelsininiai ledai su belgiško šokolado dribsniais“, - kalbėjo B.Motiejūnienė.

Jos teigimu, „SIAL Innovation“ apdovanojimai teikiami jau 10 metų. Tai parodų dalyviams suteikia unikalią galimybę atskleisti novatoriškiausius savo produktus, o lankytojams – pažinti pasaulines vartojimo tendencijas ir naujoves maisto produktų rinkose.

Liepos mėnesį pelnyti apdovanojimai nėra vieninteliai šiais metais bendrovės gauti įvertinimai.

„Dione“ mėtiniai ledai su belgiško šokolado dribsniais šių metų gegužę Kinijoje vykusioje didžiausioje Azijos regiono gėrimų ir maisto parodoje „SIAL CHINA“ už kokybę, inovatyvumą bei pakuotę pelnė „SIAL Inovacija 2014“ apdovanojimą, o 2013 m. ir 2014 m. Briuselyje vykstančiuose „Superior Taste Awards“ apdovanojimuose buvo įvertinti dviem auksinėmis žvaigždėmis iš trijų galimų.

Akcinė bendrovė „Klaipėdos pienas“ valgomųjų ledų gamybos tradicijas skaičiuoja nuo 1950-ųjų. Valgomieji ledai gaminami pagal laiko patikrintus receptus – tik iš šviežios grietinėlės ir nenugriebto pieno. Asortimente gausu ledų porcijomis, taip pat „šeimyninėse“ pakuotėse, bei ledų, skirtų HORECA (viešbučių, restoranų, maitinimo įstaigų) segmentui.

Garsiausi „Klaipėdos pienas“ prekių ženklai – „Kar Kar“, „DIONE“ ir „Baltoji varnelė“.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.