ES ir Rusijos ginčai DFDS privertė stabdyti keltų maršrutą

ES ir Rusijos prekybiniai ginčai privertė DFDS stabdyti pervežimus keltų maršrutu „Klaipėda-Travemundė“. DFDS įvertino, kad krovinių srauto kritimas sumažins gaunamas pajamas iki kompanijai nepriimtino lygio, todėl nusprendė stabdyti pervežimus šiuo maršrutu, kol tarptautinė prekyba normalizuosis.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 22, 2014, 4:12 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 6:25 PM

Naują ro-ro (nelydimų krovinių) keltų liniją tarp Klaipėdos ir Travemundės (Vokietija) uostų kompanija DFDS, atsižvelgdama į klientų lūkesčius, buvo atidariusi birželio 14 d. Naujasis maršrutas buvo skirtas aptarnauti verslo klientus iš daugelio Europos valstybių, įskaitant Rusiją bei Baltijos šalis.

„Tikimės, kad mūsų klientai supras šį sprendimą – darysime viską, kad, naudodami maršrutą tarp Klaipėdos ir Kylio, patenkintume jų poreikius. Keltai tarp Klaipėdos ir Kylio išvyksta šešis kartus per savaitę iš kiekvieno uosto“, – sakė „DFDS Baltic“ viceprezidentas Andersas Refsgaardas.

Jis tikisi, kad tai - laikinas sprendimas, todėl pavyks išsaugoti biurą Travemundėje. Klaipėdoje dirbančio personalo ir biuro teikiamos paslaugos taip pat liks nepakitusios. Iki atskiro įspėjimo šio maršruto keltas bus naudojamas kitose plataus DFDS maršrutų tinklo kryptyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.