C. Ronaldo Lietuvoje ypač laukia verslininkas iš Kazlų Rūdos ir būrys vietos moterų

Jau kitą savaitę į Lietuvą atvyks vienas garsiausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo. Jo laukia ne tik šios sporto šakos aistruoliai, bet ir viena šalies įmonė, turinti su sporto žvaigžde nemažai sąsajų.

T.Tumynas pasakojo, kad 2013 metais drabužių liniją pristatęs futbolininkas per agentus pateikia savo pageidavimų.
T.Tumynas pasakojo, kad 2013 metais drabužių liniją pristatęs futbolininkas per agentus pateikia savo pageidavimų.
T.Tumynas pasakojo, kad 2013 metais drabužių liniją pristatęs futbolininkas per agentus pateikia savo pageidavimų.<br>„Scanpix“ nuotr.
T.Tumynas pasakojo, kad 2013 metais drabužių liniją pristatęs futbolininkas per agentus pateikia savo pageidavimų.<br>„Scanpix“ nuotr.
T.Tumynas pasakojo, kad 2013 metais drabužių liniją pristatęs futbolininkas per agentus pateikia savo pageidavimų.<br>T.Bauro nuotr.
T.Tumynas pasakojo, kad 2013 metais drabužių liniją pristatęs futbolininkas per agentus pateikia savo pageidavimų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 7, 2019, 8:53 PM, atnaujinta Sep 8, 2019, 9:07 AM

Kazlų Rūdoje veikia siuvimo bendrovė VIP, prieš šešerius metus pradėjusi siūti C.Ronaldo vardinės linijos apatinius drabužius CR7.

Čia futbolininkas greičiausiai neužsuks, bet, kaip pasakojo VIP direktorius Tomas Tumynas, C.Ronaldo aktyviai dalyvauja jo vardu pavadintų apatinių ir kojinių gamyboje – visuomet išsako savo nuomonę ir lūkesčius.

„Jam įdomu. Iš pradžių jis užsiminė norintis, kad jo vardinė linija būtų Portugalijos rinktinės spalvų, vėliau, kai žaidė Madrido „Real“, pageidavo šio klubo spalvų. Jei kokia nors spalva nepatinka, C.Ronaldo agentai mums perduoda“, – sakė T.Tumynas.

Pradėjo nuo danų tenisininkės

Kad garsiajam futbolininkui ne tas pat, rodo ir jo siekis sustiprinti visus jo vardu pavadintos aprangos ir avalynės linijos segmentus ir suvienyti skirtingus gamintojus.

2013 metais CR7 pradėta būtent nuo lietuviškų apatinių ir kojinių, vėliau C.Ronaldo užsimojo turėti savo vardu pavadintus marškinėlius, prieš penkerius metus pradėti gaminti batai. 2015-aisiais rinką pasiekė ir C.Ronaldo kvepalai CR7.

C.Ronaldo – antroji pasaulinio garso įžymybė, kurios vardinę apatinių drabužių liniją siuva lietuviai. Danijos tenisininkės, buvusios pirmosios pasaulio raketės Caroline Wozniacki vardinė apatinio trikotažo linija užsienio parduotuves pasiekdavo taip pat iš fabriko Kazlų Rūdoje.

Nors, anot T.Tumyno, tai nebuvo itin sėkmingas projektas, šis bendradarbiavimas nutiesė kelią toliau – į lietuvių partnerius Danijoje kreipėsi C.Ronaldo atstovai ir su jais netrukus buvo sukirsta rankomis.

Turi plėtros planų

Fabriko gaminiai, paženklinti CR7, prieš kelerius metus buvo parduodami ir kelių tinklų, veikiančių mūsų šalyje, parduotuvėse. Dabar šių apatinių ir kojinių galima įsigyti internetu ir Marijampolėje įsikūrusioje išparduotuvėje.

„Dabar kaip tik išparduodame CR7 kolekciją. Vos ką nors C.Ronaldo nuveikia, prekyba visuomet suaktyvėja“, – sakė T.Tumynas. Jis neslėpė geresnių prekybos rezultatų besitikintis ir šį rugsėjį.

T.Tumynas planuoja spalį vėl atnaujinti ryšius su realiomis mūsų šalies parduotuvėmis, taip pat plėtoti virtualią prekybą populiariausiose prekyvietėse.

Kazlų Rūdos siuvykla ketina plėsti prekybą CR7 linijos gaminiais ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Rusijoje, Ukrainoje, Kazachstane, Estijoje, Lenkijoje, Baltarusijoje.

Pasiūlys lietuvišką naujovę

Prieš kelerius metus T.Tumynas pasakojo apie ketinimus tartis su Lietuvos krepšinio ar pramogų pasaulio garsenybe ir pasiūlyti mūsų šalies rinkai jo apatinių liniją. Tokie planai jau galutinai subrandinti.

„Pavasarį planuojame pristatyti Lietuvoje žinomo žmogaus vardinę liniją.

Iš pradžių apatinius ir kojines. Vėliau ketiname išplėsti asortimentą – patiekti marškinėlių, kitos sportinės aprangos“, – planais dalijosi verslininkas.

Jau sukurtos ir būsimų prekių pakuotės. Kas ir iš kokios srities ta garsenybė, verslininkas kol kas neatskleidė, tačiau patikino, kad tai aktyvus žmogus.

Kazlų Rūdos siuvykla skaičiuoja jau ne vieną veiklos dešimtmetį. Įmonėje VIP dirba 230 žmonių, visi jos darbuotojai – vietiniai.

 

„Stengiamės sudaryti tokias sąlygas, kad jiems būtų jauku pas mus dirbti, atlyginimą mokame laiku. Sudarome galimybę užsidirbti daugiau.

Buvau atsivežęs žmonių iš Uzbekistano – tai buvo trys neblogos siuvėjos, bet joms Lietuva buvo laikina stotelė, netrukus išvyko į Vokietiją, toks ir buvo jų tikrasis tikslas. Dairausi ir į Bangladešą“, – apie deficitiniais tapusius siuvėjus kalbėjo siuvyklos šeimininkas.

Daugiausia siuvinių iš Kazlų Rūdos šiuo metu iškeliauja į Skandinavijos valstybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.