Legendinis aktorius Alainas Delonas išgyvena liūdniausią etapą

Prancūzai sunerimę dėl savo dievinamo aktoriaus Alaino Delono (82 m.), kinui atidavusio 60 metų, dvasinės būsenos.

 Alainas Delonas.<br>Nuotr. iš „Twitter“.
 Alainas Delonas.<br>Nuotr. iš „Twitter“.
A.Delonas ir R.Schneider 1959-aisiais.
A.Delonas ir R.Schneider 1959-aisiais.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 13, 2018, 8:12 AM

Gerbėjus išgąsdino neseniai A.Delono duotas interviu leidiniui „Paris Match“, kuriame jis išsakė ypatingą prašymą. Aktorius nori, kad jam mirus mylimas šuo Lubo būtų užmigdytas ir palaidotas kartu.

Populiari prancūzų dainininkė Jeanne Mas išplatino viešą kreipimąsi į A.Deloną. Ji rašė negalinti suprasti, kodėl aktorius nori nužudyti savo nuostabų šunį, nors visada agituoja už gyvūnų apsaugos teises.

J.Mas netgi pažadėjo, kad po A.Delono mirties pasiimtų augintinį, tačiau jis nenori, kad keturkojis kam nors atitektų.

A.Delonas jau kurį laiką kaip atsiskyrėlis gyvena savo sodyboje, tyliai kenčia ir nuolat prisimena, koks jautėsi laimingas, būdamas 20–28 metų, kai susitiko su žavia aktore Romy Schneider.

Po ne vienos šeimos tragedijos problemų dėl alkoholio turėjusi Romy mirė 1982-aisiais. A.Delonas ant jos kapo atnešė raudonų rožių – tokių pačių, kokių įteikė per pirmą pasimatymą.

Dabar kino legenda savo, kad Romy buvo jo mylimiausia moteris.

Alainas interviu prisiminė kūrybines varžytuves su Jeanu Pauliu Belmondo ir tikino, kad tai juos abu skatino tobulėti.

Nors A.Delonas maudėsi šlovės ir meilės spinduliuose, jį sėkmės viršūnėje užklupo depresija. Tuomet buvo griebtasi psichoanalizės, tačiau dabar aktoriaus liūdesys jau neišgydomas.

„Mūsų buvo penki, kurie kartu pradėjo karjerą kine, dabar liko trys: J.P.Belmondo, Jeanas Louis Trintignant’as ir aš. Nėra Jeano Claude’o Brialy ir Jeano Pierre’o Casselio, mirė režisieriai, išėjo mano kolegos aktoriai.

Liko Brigitte Bardot, bet ir ji nebūtų išgyvenusi iki šiol, jeigu jos nepalaikytų meilė gyvūnams“, – svarsė A.Delonas.

Aktorius pasiguodė išgyvenantis liūdniausią etapą ir nebevertinantis gyvenimo. Jis neapkenčia šiuolaikinės epochos: aplink daug melo, dingo pagarbos jausmas, niekas nesilaiko duoto žodžio – dabar vertingi tik pinigai.

„Aš žinau, kad be gailesčio paliksiu šį pasaulį“, – liūdnai pareiškė aktorius. Susidarė įspūdis, kad duodamas interviu leidiniui „Paris Match“ jis sukūrė vaidmenį žmogaus, kuris galutinai nusivylė gyvenimu.

„Aš visiškai nebijau mirties. Tai tik laiko klausimas. Kiek dar gyvensiu? Gal iki 90 ar 92 metų. Tai sprendžiu ne aš, o tas kitas, kuris aukštai“, – paaiškino aktorius.

A.Delonui artimiausias šeimos narys ir draugas yra trimetis šuo Lubo, pats protingiausias iš visų turėtų augintinių ir pagal charakterį į jį panašus – toks pat paslaptingas vienišius.

2002 metais A.Delonas išsiskyrė su manekene Rosalie van Breemen, dėl kurios anksčiau nutraukė santuoką su aktore Mireille Darc. Dabar jis yra pasirengęs sutikti naują meilę.

„Aš dar nesutikau tinkamos moters. Kandidačių, žinoma, yra, bet nė viena netinka mano gyvenimo pilnatvei. Ir vis dėlto esu pasirengęs išgyventi paskutinę meilę.

Galėčiau vesti, jeigu ta moteris sutiktų mane lydėti iki pačios pabaigos“, – svarstė aktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.