Naujienos pagal temą

kimči

Fermentuotos įvairios daržovės - tradicinis korėjiečių valgis. Korėjoje patiekiamos pusryčiams, pietums ir vakarienei, jos valgomos kaip užkandis, jų dedama į sriubas, prie ryžių, jos taip pat vyniojamos į salotos lapą kartu su kitomis daržovėmis, mėsa, įvairiais padažais. Korėjoje žinoma daugiau nei 180 kimči rūšių, o vienas korėjietis šio sveikuoliško patiekalo per metus vidutiniškai suvalgo apie 18 kilogramų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.