Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Mano erdvė
Seimo rinkimai
Redakcija rekomenduoja
Atvira mokykla
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Maisto gaminimas
1
Kodėl negalima mesti koldūnų į verdantį vandenį: štai kaip juos reikia teisingai virti
(3)
Skonis
1
Kodėl išlydytas sūris skanesnis už kietą? Štai ką sako mokslas
It ir mokslas
1
Kaip mokslas gali padėti išplakti tobulus kiaušinių baltymus kepiniams
It ir mokslas
1
Mokslas pataria: kaip šią vasarą pasigaminti geriausią kepsnį pasaulyje
It ir mokslas
1
Kaip pasitelkus mokslą (ir truputį rūgšties) kiaušinienę padaryti dar gardesne
It ir mokslas
2
Šis maisto priedas yra tiesiog demonizuojamas – bet štai ką apie jį sako mokslas
It ir mokslas
5
„Xiaomi Smart Cooking Robot“ – žvilgsnis į ateities virtuvę
Skonis
3
Nuo keptų ežių iki 230 litrų alaus žmogui: viduramžių virtuvės įdomybės ir keistenybės
II dalis
It ir mokslas
3
Nuo liepsnelių iki gulbių: viduramžių virtuvės įdomybės ir keistenybės
I dalis
It ir mokslas
„Paprasta gaminti“ 2024-04-14
Laidos
„Paprasta gaminti“ 2024-04-07
Laidos
6
Kraupu, kokiomis sąlygomis šiame darželyje ruošė maistą: jį laikė ant grindų, gamino sulūžusiu ir surūdijusiu inventoriumi
Verslas
„Paprasta gaminti“ 2024-03-31
Laidos
Daugiau naujienų