Patrakęs šuo laiptais ėmė laipioti atbulomis (video)

Laiptai daugeliui jauniklių ar mažesnių veislių šunų – pavojingas išbandymas, dažnai pasibaigiantis skaudžia nesėkme. Juk neretai euforijos apimtas šuo lekia laiptais žemyn pas šeimininką, letenos susipainioja, ir šis kūlversčiais nubilda apačion. Po tokio incidento laiptai gali tapti didžiausiu priešu. Tačiau yra tokių keturkojų, kuriems aukštis, laiptų statumas ir visi kiti tykantys pavojai – nė motais. Tad laiptais galima lipti ir kiek neįprastai.

Šuo įvaldė lipimo laiptais atbulomis techniką.<br>Stop kadras
Šuo įvaldė lipimo laiptais atbulomis techniką.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2013, 7:40 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:00 AM

„Youtube“ patalpintame vaizdo siužete užfiksuota, kaip kruopščiai ir atidžiai šuo lipa laiptais atbulas. Atsargiai ir apskaičiuotai, vieną po kitos vis ant aukštesnio laiptelio šuo deda galines ir priekines letenas. Kai kuriais momentai rodosi, kad šuo apsisuks ir laiptais lips įprastai. Vis tik šuo lieka ištikimas pasirinktai lipimo technikai ir iki paskutinio laiptelio užlipa atbulas.

Visą laiką, kol šviesiai rudo kailio šunelis atbulas lipa laiptais, iš viršaus stebi kitas šuo. Natūralu – juk ne kiekvieną dieną gali išvysti tokį vaizdelį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.