Liūdesio iškankintas šuo neatsiplėšė nuo sugrįžusio šeimininko (video)

Kiekvieną kartą, kai savo keturkojus bičiulius paliekame vienui vienus namuose, grįždami galime tikėtis, kad savo meilės išraiška jie pasidalys su mumis. Juk kankinančios ilgesio minutės ar valandos šuniui tikras kantrybės išbandymas. O ką bekalbėti apie dienas, savaites ar net mėnesius? Būtent po šešių mėnesių kančios ir laukimo, šuo pamatė savo šeimininką. Jo reakcija neįtikėtina – iš džiaugsmo šuo puolė šeimininkui į glėbį ir tarytum apimtas ekstazės staugė iš džiaugsmo.

Šeimininką pamatęs šuo nenustygo vietoje.<br>Stop kadras
Šeimininką pamatęs šuo nenustygo vietoje.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-23 17:12, atnaujinta 2018-03-02 16:25

Leitenanto Gary Daugherty šuo jo laukė daugiau nei pusę metų. Gary žmona, žinodama, kad vyras sugrįžta, pasiruošė filmavimo kamerą tam, kad užfiksuotų liūdesio iškankinto šuns ir šeimininko susitikimą.

Vos pamatęs Gary, keturkojis puolė neįtikėtinu greičiu vizginti uodegą, šoko šeimininkui į glėbį ir užstaugė savo serenadą. Kaukiantį, nenustygstantį vienoje vietoje šunį šeimininkas pasisodino ant sofos ir stengėsi nuraminti. Dvi minutes trunkančiame vaizdo įraše šuns staugimas beveik nenutrūksta.

Šį jausmų proveržio momentą portale „Youtube“ vos per mėnesį peržiūrėjo pusantro milijono žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.