Bebaimiai šunys ekstremalai varžėsi, kas toliau nuplauks banglente (video)

JAV gyvenantys keturkojai neturi kada nuobodžiauti ir dienas leisti slampinėjant iš kampo į kampą. Ten, kur auga palmės, šviečia saulė ir paplūdimiuose kyla bangos, pramogų randa ne tik žmonės. Jau penktajame kasmetiniame šunų plaukiojimo banglente konkurse, praėjusį savaitgalį vykusiame Kalifornijoje, Huntingtono paplūdimyje, karaliavo keturkojai ekstremalai. „Surf City Surf Dog“ konkurse varžėsi 48 įvairiausių veislių šunys.

Plaukimo banglente konkurse - bebaimiai šunys.<br>Reuters nuotr.
Plaukimo banglente konkurse - bebaimiai šunys.<br>Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2013, 12:29 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:06 PM

Konkurse keturkojai bandė įveikti bangas ir nuplaukti kuo ilgesnį atstumą. Kiekvienas sugrįžęs keturkojis buvo apdovanotas sidabriniu medaliu už drąsų pasirodymą. Banglenčių sporto fiesta šunims, pasak organizatorių Lisos Scolman ir Jodi Book, suvienija šeimininkus ir jų augintinius tris dienas trunkančioms linksmybėms.

Geriausiai pasirodžiusiems keturkojams atitenka specialūs prizai bei apdovanojimai. Šventės metu vyko gražiausio keturkojo banglentininko kostiumo rinkimai, dokumentinių filmų filmavimai bei pristatymai.

Keturkojų gabumai ir įgūdžiai plaukti banglente buvo vertinami pagal nuplauktą atstumą, pasiektą aukštį ant bangos bei stovėjimą ant banglentės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kas yra vatnikai ir kiek jų?