Graži vaikų ir kačių draugystė sujaudino žmonių širdis

Į Pensilvanijoje (JAV) įsikūrusią gyvūnų prieglaudą atvykę vaikai visam pasauliui parodė tikrą gerumo pavyzdį. Moksleiviai prieglaudoje katėms skaitė ištraukas iš specialios knygos „Book Buddies“. Būtent taip jie tobulino savo skaitymo įgūdžius ir tuo pačiu metu bendravo su katėmis. Prieš keletą dienų pasirodžiusios nuotraukos iš prieglaudos internete apskriejo visą pasaulį, o tokia graži kačių ir vaikų draugystė nepaliko abejingų.

Berniuko ir kačiuko draugystė nepaliko abejingų visame pasaulyje.<br>„Animal Rescue League“ nuotr.
Berniuko ir kačiuko draugystė nepaliko abejingų visame pasaulyje.<br>„Animal Rescue League“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 6:16 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:52 AM

Didžiausio dėmesio sulaukė nuotrauka, kurioje užfiksuotas berniukas, apkabinęs katiną ir skaitantis knygą. Socialiniame tinkle „Reddit“ nuotrauka pasidalino vartotojas, pasivadinęs Dagorlad vardu. Ši jautri nuotrauka netruko tapti tikru hitu internete.

Po to, kai žinia, apie kačių ir vaikų draugystę apskriejo visą pasaulį, žmonės neliko abejingi ir prieglaudoje gyvenančioms katėms. Vienas žmogus iš Turkijos, taip susižavėjo projektu, kad ėmė klausinėti, kaip galėtų paaukoti pinigų gyvūnų globos organizacijai Animal Rescue League, vienai iš šio projekto iniciatorių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.