Prieglaudoje mirties laukęs šuo bijojo parodyti savo snukį

Ne paslaptis, kad šunys jaučia pavojų ir baimę. Ir tai dar kartą įrodė į gyvūnų prieglaudą pakliuvusi kalytė Chelsea, kuri buvo taip prislėgta sielvarto, kad nedrįso rodyti savo snukio žmonėms, mat šiandien ji turėjo būti užmigdyta. Laimei, laiku į prieglaudą atėję nauji jos šeimininkai išgelbėjo keturkoję nuo mirties.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2014, 12:14 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:17 AM

Kalifornijoje esančioje sanitarinėje tarnyboje „Save SBC Shelter Pups“, Chelsea dienų dienas tupėjo kampe ir bijojo pasirodyti tarnybos darbuotojams. 

Internete pasklidus žiniai apie smarkiai prislėgtą šunį, netruko atsirasti nauji šeimininkai, kurie kalytę priėmė į savo šeimą.

Vis tik vienas žmogus, anksčiau norėjęs priglausti kalytę tikino, kad ji turi elgsenos problemų. „Prieglaudos darbuotojai sakė, kad ji norėjo kažkam įkąsti“, - portalui „Metro“ pasakojo nežinomu likti norėjęs asmuo.

Nepaisant tokių kalbų, geri žmonės jau suteikė galimybę jai gyventi. Prieglaudos puslapyje „Save SBC Shelter Pups“ paviešintos kelios nuotraukos, prie kurių parašyta, jog šis kalytė jau rado namus ir siūlo išsirinkti kitą, prieglaudoje savo gerojo žmogaus laukiantį keturkojį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.