Optimizmo metai, arba kodėl ateityje būsime geresni

Štai ir sulaukėme savo pirmojo portalo lrytas.lt rubrikos „Augintinis“ gimtadienio. Kai ateina šis ypatingas laikas, norisi apgalvoti ir prisiminti, kas gi per tuo metus įvyko ir akies kampeliu žvilgtelėti į ateitį. Tikimės, kad nuo praėjusių metų vasario tapote geresni, jūsų veidus dažniau lydėjo šypsena, kad gardžiai juokėtės, o retsykiais ir laimės ašarą nubraukėt.

Be galo smagu, kad rubrikoje „Augintinis“ publikuotos benamių keturkojų istorijos padėjo jiems rasti naujus šeimininkus.<br>123rf nuotr.
Be galo smagu, kad rubrikoje „Augintinis“ publikuotos benamių keturkojų istorijos padėjo jiems rasti naujus šeimininkus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Šarūnas Meškys

Feb 19, 2014, 10:38 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:00 AM

Per metus sužinojote daug naudingų dalykų: kaip saugoti savo keturkojį nuo šalčio ar vasaros kaitros, erkių ir kitų parazitų, įsisavinote, kad šokolado ir vynuogių keturkojams duoti - negalima, supratote, kuo pavojingas cukrinis diabetas augintiniams, išmokote dresūros triukų bei perskaitėte dar daug kitų patarimų.

Susipažinote su įdomiais žmonėmis, kurie augina egzotinius ar neįprastus gyvūnus, pamatėte, jog ir nedideliame bute galima auginti būrį keturkojų, kuriems žūtbūt reikia pagalbos.

Be galo smagu, kad rubrikoje „Augintinis“ publikuotos benamių keturkojų istorijos padėjo jiems rasti naujus šeimininkus, paklydusiems - saugiai grįžti namo, o jūsų skirta materialine parama gyvūnų prieglaudoms padėjo išgelbėti ne vieną trapią keturkojo gyvybę.

Džiugu, kad prabėgę metai ne kartą atnešė pergalės skonį - dalyvavote fotografijų ir videosiužetų konkursuose, kuriuose laimėjote savo keturkojams skanių prizų.

Gera, kad publikacijų komentaruose praretėjo pasipiktinusių gyvūnais bei jų augintojais gretos. Vis dažniau matyti užkrečiantis pozityvumas.

Taigi, ateinančiais metais pažadame jums pateikti dar daugiau teisingos informacijos, kuri padės tinkamai auginti ir prižiūrėti gyvūnus, dar daugiau juoko ir šypsenų veide, o gal būt ir vieną kitą džiaugsmo ašarą. Stengsimės būti informatyvesni, dar įdomesni ir tai darysime tam, kad žmonių ir gyvūnų draugystė būtų darni ir taiki.

Tad visuomet kviečiame dalintis savo patirtimi, pastebėjimais, siųsti savo istorijas, vaizdo siužetus, nuotraukas, pasiūlymus ar pamąstymus elektroniniu paštu augintinis@lrytas.lt ir padėti mums būti geresniais.

P.S. Gimtadienio proga siūlome dalyvauti nuotraukų konkurse „Mano keturkojis švenčia gimtadienį“. Nedalyvauti būtų nuodėmė - pirmosios vietos nugalėtojui atiteks maistas pusei metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.