Kankina nuobodulys? Išbandykite tai, kol jūsų augintinis miega

Kasdienybė, rutina, nuobodulys...Tad ką daryti, jei nebeturite ką veikti? Štai jums išeitis! Nors sakoma, kad nereikėtų trukdyti miegančio šuns, galite praskaidrinti sau nuotaiką pritaisę jam popierines akis ir labai plačią šypseną. Socialiniome tinkle „Reddit“ vienas vartotojas pasidalino nuotaikingomis nuotraukomis, kuriose užfiksuotas miegantis šuo. Tiesa, jis buvo „papuoštas“ išraiškingu žvilgsniu ir dantimis.

Nepažadinę savo augintinio, pritaisykite jam popierines akis ir šypseną. Gero juoko dozė - garantuota.<br>„Reddit“ nuotr.
Nepažadinę savo augintinio, pritaisykite jam popierines akis ir šypseną. Gero juoko dozė - garantuota.<br>„Reddit“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2014, 1:06 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:14 PM

Taigi, jei norite paįvairinti kasdienybę - griebkite lapą popieriaus, žirkles, flomasterį ir pasitelkite savo fantaziją. Palaukite, kol šuo užmigs ir veikite. Nepažadindami augintinio uždėkite tai, ką sukūrėte ir, žinoma, nepamirškite visko nufotografuoti.

Pavyko užfiksuoti ką nors smagaus? Nuotraukas visuomet galite siųsti el.paštu augintinis@lrytas.lt.

Mes būtinai pasidalinsime jūsų kadrais su visais savo skaitytojais!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.