Nuotaikinguose kadruose - bangas gaudantys drąsiausi šunys

Jau devintus metus iš eilės San Diego (Kalifornija) „Imperial Beach“ paplūdimyje vykstančiame ir praėjusį savaitgalį praūžusiame unikaliame festivalyje „Unleashed“ šėlo patys šauniausi ir drąsiausi keturkojai banglentininkai. Prižiūrimi savo patyrusių šeimininkų, šunys varžėsi, kuris ilgiausiai išsilaikys ant banglentės ir nuplauks ilgiausią atstumą. Į įnirtingą kovą stojo 50 narsiausių keturkojų.

San Diego (Kalifornija) „Imperial Beach“ paplūdimyje praėjusį savaitgalį unikaliame festivalyje „Unleashed“ šėlo patys šauniausi ir drąsiausi keturkojai banglentininkai.<br>AOP nuotr.
San Diego (Kalifornija) „Imperial Beach“ paplūdimyje praėjusį savaitgalį unikaliame festivalyje „Unleashed“ šėlo patys šauniausi ir drąsiausi keturkojai banglentininkai.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2014, 6:37 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 9:56 PM

Laikas, praleistas tobulame paplūdimyje kartu su savo keturkoju draugu - iš ties fantastiškas. Šiltas vanduo, geras oras, puiki nuotaika ir azartas. O šunims tai - pati šauniausia pramoga.

Pirmąją vietą iškovojo amerikiečių eskimų šuo, vardu Ziggy.

Antrąją - auksaspalvis retriveris Ricochet, trečiąją - bokseris Hanzo. Porų konkurse nenugalimi buvo tas pats bokseris Hanzo ir auksaspalvis retriveris Kalani.

Visi šunys buvo suskirstyti 3 į grupes pagal dydį. Siekiant išvengti nelaimių, visi šunys dėvėjo gelbėjimosi liemenes.

Nuotraukų galerijoje - gaivūs ir vasariški kadrai iš San Diego.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.