Netikėta moters išpažintis: šunį myliu labiau nei savo sūnų

Didelės rudos akys, nuolat reikalaujanti dėmesio, šilumos ir bučinių. Tai – škotų terjerė Matilda, kuri auga Kelly Rose ir jos sūnaus Viljamo šeimoje. Moteris neslepia, kad augintinį ji myli labiau nei savo atžalą, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2014, 4:04 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 1:03 AM

„Kiekvieną kartą, kai pažiūriu į savo ir jos nuotrauką, mano širdis prisipildo meile ir noru saugoti ją. Tai – didelė atsakomybė. Jaučiuosi kaip jos mama“, – kalbėjo K.Rose.

Moteris žurnalistams pasakojo, kad sūnų jai daug sunkiau auklėti nei šunį. Matilda K.Brooks ir Viljamo šeimoje atsirado prieš ketverius metus.

„Tikrai nesijaučiu kalta, kad kartais šunį myliu labiau nei savo sūnų“, – netikėtai prisipažino moteris. – Mano sūnus labai netvarkingas. Jam visada reikia priminti, kad reikia padaryti namų darbus. Išlyginti jam drabužius į mokyklą, padaryti valgyti. O mano brangioji Matilda visada paklusni, rami ir iš jos sklinda meilė.“

Britė pasakojo, kad neretai tarp šuns ir sūnaus kyla pavydo scenos: „Matilda visada žiūri televiziją ir miega su manimi. Man malonu žinoti, kad esu jos pasaulio centras. Nepaisant to, kad man reikia tenkinti Viljamo poreikius, tačiau Matilda – man visada numeris vienas gyvenime.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.