Tiesioginio eterio metu - netikėtumas orų pranešėjui

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2014, 6:11 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 4:49 AM

Dar praėjusios savaitės pradžioje Edmontone (Kanada) esančioje gyvūnų prieglaudoje savo liūdnas dienas leido mastifų veislės mišrūnas – vienerių metų patinas, vardu Ripple. Tačiau jam nusišypsojo likimas, mat, kaip ir kiekvieną savaitę, televizijos kanalo „Global Edmonton“ orų prognozės pranešėjas į tiesioginį eterį pasiima gyvūną, kuriam reikia rasti naujus namus ir šeimininkus. Tačiau to, kas įvyko, nė pats „orų berniukas“ Mike'as Sobel'as nesitikėjo.

Kadangi šuo nenutuokia, kad yra tiesioginiame eteryje, ėmė žaisti su Mike'u, tampyti pavadėlį ir priekinėmis letenomis net bandė nugriauti pranešėją. Šis vos pastovėjo ant kojų, mat Ripple'as, nors tik vienerių metų, pakankamai didelis šuo.

Nuo to laiko, kai šios orų prognozės vaizdelis buvo patalpintas internete, jo populiarumas ėmė augti stulbinančiu tempu (per savaitę svetainėje „Youtube“ vaizdelį peržiūrėjo beveik 3 mln. interneto vartotojų), o šį siužetą transliavo net didžiausios pasaulio žiniasklaidos priemonės. Apie Mike'o ir Ripple'o susitikimą papasakojo net ir televizijos „ABC“ laidos „Good Morning America“ vedėjai, šiuo video savo asmeniniame „Facebook“ profilyje pasidalino žymi televizijos persona Ellen DeGeneres ir kiti.

Kaip pasakojo orų pranešėjas Mike'as, tokia akcija – tiesioginio eterio metu pasirodyti su beglobiu gyvūnų – vyksta kiekvieną trečiadienį. „Tai darau jau maždaug 15 metų, tad galiu pasakyti, kad Ripple'as buvo bene sudėtingiausias keturkojis per visą laiką“, – juokais sakė M.Sobel'as.

Vis tik Mike'ui šis šuo paliko tokį įspūdį, kad jis panoro jį pasiimti su savimi. Vėliau paaiškėjo, kad garsųjį šunį priglaudė Dennisas ir Susana Paulsenai, kurie jau ne kartą buvo priglaudę benamius keturkojus.

Iš kart po to, kai per televiziją pasirodė linksmas ši linksmas nutikimas, Edmontono gyvūnų globos tarnyba sulaukė neįprastai daug susidomėjusių žmonių skambučių. „Žmonės, atėję į  „Edmonton Humane Society“ gyvūnų centrą, kalba apie linksmąjį Ripple'ą ir klausia, ar jis jau turi namus“, – sakė globos namų atstovė Warren Dean.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?