Neįtikėtina: gigantiškiausias triušis pasaulyje – vaiko dydžio

Šį milžiną, įrašytą į Guinnesso rekordų knygą, augina Rytų Sasekse (Didžioji Britanija) gyvenanti Cindy Winson.<br>AOP nuotr.
Šį milžiną, įrašytą į Guinnesso rekordų knygą, augina Rytų Sasekse (Didžioji Britanija) gyvenanti Cindy Winson.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-22 16:51, atnaujinta 2018-01-15 07:41

25 kilogramus sveriantis triušis Ralphas – pats didžiausias pasaulyje. Šį milžiną, įrašytą į Guinnesso rekordų knygą, augina Rytų Sasekse (Didžioji Britanija) gyvenanti Cindy Winson.

Kaip teigė šeimininkė, augintiniui ėdalas per savaitę kainuoja maždaug 70 eurų, o jo racioną sudaro kopūstai, brokoliai, kukurūzų burbuolės, agurkai, morkos, saldieji kukurūzai, dvi riekės ruginės duonos, du obuoliai, sausainiai ir kt.

Gigantišką triušį Cindy augina arklidėse, kur gyvūną apžiūrėti gali visi panorėję ir prisidėti prie šio neįtikėtinai didelio gyvūno išlaikymo. Šeimininkė atskleidė, kad abu jo tėvai taip pat buvo milžiniški – tiek mama, tiek tėvas – ankstesni rekordininkai, kuriuos aplenkė tik jų palikuonis.

„Jis sveikas ir laimingas. Bet priaugęs labai daug svorio“, – pasakojo C.Winson.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.