Pora dėl septynių keturkojų įsigijo kone kambario dydžio lovą

Kiekvienas, kuris nakčiai augintinius įsileidžia į savo lovą, žino, kaip plačiai jie mėgsta miegoti. Atrodytų, neįtikėtina, kiek nedidelis katinas ar šuo gali užimti lovos!

Kad galėtų miegoti su septyniais augintiniais pora įsigijo kambario dydžio lovą.<br>„Reddit“ nuotr.
Kad galėtų miegoti su septyniais augintiniais pora įsigijo kambario dydžio lovą.<br>„Reddit“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2015, 1:47 AM, atnaujinta Oct 14, 2017, 6:29 AM

Amerikietis Robas iš Bostono naktį savo lova dalijasi ne tik su savo mylimąja, bet ir su septyniais savo augintiniais: penkiomis katėmis ir dviem šunimis. Poros augintiniai Lola, Lexi, Kitty, Prince Caspian, Bear, Zoey ir Isha, kurie naktį labai mėgsta prisiglausti prie savo žmonių.

Ilgainiui pora nusprendė, kad įprasto dydžio jų lova yra per maža tokiai didžiulei ant jos miegančiai kompanijai, tad nusprendė pagaminti naują milžinišką lovą, kurioje pakaktų vietos visiems.

Dabar jų lova yra 2 m ilgio ir net 3,5 pločio – idealaus dydžio dviem žmonėms, dviem šunims ir penkioms katėms.

Tiesa, ant naujos lovos bendrai nuotraukai, kurią Robas, pasivadinęs pseudonimu „Robdogbird“ įkėlė į socialinį tinklą „Reddit“, pozuoti panoro ne visi augintiniai. Kai kuriuos į lovą papozuoti nuotraukai tek privilioti maistu.

Portalui „The Dodo“ Robas pasakojo, kad vos nauja lova buvo pagaminta, ją pamilo tiek jis su savo mergina, tiek ir visi poros gyvūnėliai.

Apžiūrėję nuotrauką, kurią įkėlė Robas, „Reddit“ vartotojai skubiai suskaičiavo, kiek kvadratinių metrų užima gyvūnėlių mylėtojų lova ir juokavo, kad dabar ji yra kone tokio pat dydžio, kaip ir kambariai, kuriuos paprastai išsinuomoja studentai.

O kaip jums tokia lova?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.