Zoologijos sode – ypatinga pramoga su jūrų kiaulytėmis

Lietuvos zoologijos sodas kviečia į „Begalinės magijos zoologijos sode“ sezono atidarymą. Kodėl begalinės? Todėl, kad gyvūnų pažinimo stebuklai čia trunka jau 80 metų, o 8 gali pavirsti į begalybę.

Jūrų kiaulytės taip vadinamos todėl, kad atvežtos iš už jūrų ir leidžia garsus, panašius į kiaulės žviegimą.
Jūrų kiaulytės taip vadinamos todėl, kad atvežtos iš už jūrų ir leidžia garsus, panašius į kiaulės žviegimą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2018, 2:04 PM

Sekmadienį į gyvūnijos pasaulį išsiruošusius svečius Zoologijos sodo šeimininkai ragina pirmiausia susirasti stebuklingą kostiumą – fėjos, pirato, zuikučio, vaiduoklio. Taip apsirengę lankytojai Zoologijos sodo šventėje galės suvalgyti nemokamą ledų porciją, jais vaišins „Zoo kavinė“.

Vidurdienį šventės pradžią paskelbs renginių vedėjas Ovidijus Lieponis, prie kurio scenoje prisidės „Teatriuko“ aktoriai.

Be scenos, Zoologijos sodo lankytojų lauks ir kita pramogų kupina erdvė – arkliuko rato skverelis prie beždžionių, kuriame triukus demonstruos iliuzionistas Modestas Petrikas ir pajudėti kvies „Teatriuko“ aktoriai.

Zoologijos sode visą dieną bus galima dalyvauti edukaciniuose renginiuose ir žaidimuose: „Eko žvakės“ mokys pasigaminti gyvūnų magnetukus, su lankytojais bendraus rašytoja Danguolė Kandrotienė ir jos knygos „Pasaiba ir dingęs liūtas“ personažas Pasaiba, bus galima iš arčiau susipažinti su jūrų kiaulytėmis, jas paglostyti ir pavaišinti pienėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.