Buldogas ekstremalas įvaldė gyvybei pavojingus triukus (video)

Kiekvienoje šalyje galima rasti šunų, kurie moka atlikti įvairiausius triukus: šokinėti per kliūtis, atnešti batus šeimininkui ar atlikti įspūdingą salto cirko arenoje. Tačiau anglų buldogas Tillmanas, gyvenantis Kalifornijoje – ne iš kelmo spirtas ekstremalaus sporto profesionalas. Šis 27 kg sveriantis šunelis - važiavimo riedlente, plaukimo banglente ir čiuožimo snieglente specialistas. Be to ir turi oficialų pasiekimą - greičiausiai riedlente važiuojantis šuo.

Buldogas Tillmanas sugeba ir čiuožti, ir važiuoti, ir plaukti.<br>Stop kadras
Buldogas Tillmanas sugeba ir čiuožti, ir važiuoti, ir plaukti.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 25, 2013, 10:32 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 9:28 AM

100 metrų riedlente Tillmanas įveikė per 19.678 sekundės. Dėl savo sugebėjimo atlikti ekstremalaus sporto triukus, „Facebook“ profilyje Tillmanas turi jau beveik 45000 gerbėjų.

„Šis šuo neįtikėtinas. Pastūmus riedlentę miesto aikštėje ar banglentę ant vandens, Tillmanas kaip tikras profesionalas užšoka ant lentos ir be jokių problemų ant jos laikosi“, - sakė anglų buldogo savininkas Ronas Davisas.

Žaibišku greičiu išaugęs Tillmano populiarumas neleido užmigti jam ant laurų. Šuns pasirodymų gerbėjai laukė visoje Amerikoje, o laisvu laiku Tillmanas tobulina snieglentės valdymo įgūdžius.

Pasak šuns šeimininko ir dresuotojo, važiuoti riedlente Tillmanui padeda jo paties tvirtas kūnas. Be to, jis turi keistą šunišką įprotį – kaskart prieš pradėdamas treniruotis jis apkramto guminius riedlentės ratus. „Manau, kad jis taip sutepa ratus, kad geriau suktųsi ir patikrina padangų slėgį“, - juokavo šeimininkas.

Parengė Šarūnas Meškys

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.