Bosų valdose - keturkojų antplūdis

Verslininkų Dainos (42 m.) ir Antano Bosų (57 m.) valdose – krikštynų nuotaikos. Vos prieš savaitę  pasaulį išvydę ėriukai suteikia daug džiaugsmo ir vaikams, ir patiems verslininkams.

Daina Bosas džiaugėsi Velykų dovana – ką tik pasaulį išvydusiais ėriukais.<br>Asmeninio archyvo nuotrauka
Daina Bosas džiaugėsi Velykų dovana – ką tik pasaulį išvydusiais ėriukais.<br>Asmeninio archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė („Lietuvos rytas")

2013-04-12 18:06, atnaujinta 2018-03-08 09:34

Karklės kaimo pajūryje įsikūrusiame pramogų komplekse „Gamtos perlas” augintinių būrys septyniais ėriukais pagausėjo per Velykas. Tai tapo puikia švenčių dovana.

Čia jauniklius jau buvo atsivedę elniai, stumbrai, vilkai, arkliai, šernai. Netrukus palikuonio turėtų susilaukti ponių kumelaitė.

„Jaunikliai tokie mieli, kad norisi juos priglausti. „Gamtos perlas” – vieša vieta, todėl smagu, kad turime ką parodyti ir lankytojams”, – kalbėjo Daina.

Ėriukai kol kas neturi vardų – juos sugalvoti galės mažieji pramogų komplekso lankytojai.

„Visus avinėlius auginsime, o vėliau galbūt padovanosime ar iškeisime į kitą augintinį. Antanas jau sumanė per Kalėdas „Gamtos perle” daryti prakartėlę, kurioje ganysis gyvi avinėliai”, – planais dalijosi verslininkė.

Bosų namuose taip pat gyvena du medžiokliniai šunys Martinis ir Agas, kornreksų veislės katė Joko, iguana, naminiai balandžiai ir žuvelės.

„Prižiūrėdami gyvūnus vaikai ugdo atsakomybę”, – mano trijų vaikų motina D.Bosas.

Jai pačiai mieliausi – protingi gyvūnai. Todėl rinkdamasi augintinius Daina domisi veislės savybėmis, gyvūno įpročiais ir sąlygomis, kuriomis jis jaustųsi puikiai. Svarbu, kaip naujasis augintinis sutars su senbuviais.

Antrąjį šunį – jagterjerų veislės Agą Daina gavo dovanų praėjusią vasarą, per pramogų komplekso atidarymo šventę.

„Manau, šiai dovanai įtakos turėjo Antanas. Jis norėjo tokio šuns! Kitu atveju nemanau, kad kas nors būtų drįsęs dovanoti gyvūną. Aš pati niekada nedovanočiau gyvūno. Juk tokia dovana gali ir nemaloniai nustebinti”, – kalbėjo D.Bosas.

Visuomenėje prabangą ir eleganciją spinduliuojanti verslininkė pas gyvūnus tikrai neina avėdama aukštakulniais. Juk viskam savas laikas.

„Nesu puošeiva. Galiu būti ir tokia, bet puošni apranga nėra mano mėgstamiausia. Kur kas jaukiau kieme jaučiuosi susisukusi į šiltą megztinį ir apsiavusi stilingus botus”, – patikino pramogų komplekso direktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.