Pėdkelnes mūvintys šunys: nauja mada ar iškrypėlių fantazijos?

Rodydami meilę gyvūnui šeimininkai retsykiais aprengia savo augintinius kalėdiniais, Helovino ar kitokiais kostiumais. Žinoma, smagu būna nebent šeimininkui ir aplinkiniams. Šuo, katė ar kitoks gyvūnas tokios žmogaus elgsenos greičiausiai nesupranta. Tad jei jau šie nieko nesupranta, kodėl gi neužtempus šuniui pėdkelnių ir neapavus aukštakulniais bateliais? Pasirodo, Kinijoje, keturkojų šeimininkai sumanė savo šunis paversti „seksualiomis gražuolėmis“. Viename populiariausių Kinijos socialinės žiniasklaidos tinklapių „Weibo“ paviešintos nuotraukos, kuriose užfiksuota, kaip savo neįprastas fantazijas realizuoja gyvūnų mylėtojai.

Dviejų Labradoro retriverių šeimininkė savo gyvūnus papuošė juodais kaklaryšiais, pėdkelnėmis ir aukštakulniais bateliais.<br>Asmeninio archyvo nuotrauka
Dviejų Labradoro retriverių šeimininkė savo gyvūnus papuošė juodais kaklaryšiais, pėdkelnėmis ir aukštakulniais bateliais.<br>Asmeninio archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Šarūnas Meškys

Apr 15, 2013, 3:18 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:37 AM

Šunys nuotraukose pozuoja prieš kamerą atsukę užpakalines letenas. Jos aptemptos pėdkelnėmis, apautos aukštakulniais ar ugsais.

Vienoje nuotraukoje čiau čiau veislės šuo ne tik aptemptas juodomis pėdkelnėmis, bet ir padažytas rožinės spalvos skaistalais.

Dviejų Labradoro retriverių šeimininkė savo gyvūnus papuošė juodais kaklaryšiais, pėdkelnėmis ir aukštakulniais bateliais.

Kito čiau čiau šeimininkė savo šunį padabino galines letenas apavusi zebro kailio rašto lygiapadžiais avikailio batais.

Interneto platybėse pasklidusios šokiruojančios šunų nuotraukos sukėlė diskusijų bangą. Vieni sako, kad šunį aptempti pėdkelnėmis ir apauti bateliais – puiki pramoga, kiti teigia, kad toks elgesys – iškrypimas ir pasityčiojimas iš gyvūno.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.