Sielvartas prirakino šunį prie močiutės kapo (video)

Nuo seno žinoma, kad šuo – geriausias žmogaus draugas. Šunys jaučia šeimininko nuotaiką, džiaugiasi ir liūdi kartu, būna šalia, kai reikia pagalbos. Tačiau keturkojis, vardu Wiley, savo ištikimybe ir meile nustebino visą pasaulį, kai kankinamas sielvarto gulėjo ant šeimininkės močiutės kapo. Širdį draskančiame vaizdo siužete matyti, kaip šuo purtomas drebulio giliai ir sunkiai kvėpuoja.

Šuo Wiley yra vienas iš specialios terapijos programos „Karas ir vilkas“ šunų.<br>Stop kadras
Šuo Wiley yra vienas iš specialios terapijos programos „Karas ir vilkas“ šunų.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2013, 4:25 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:57 AM

Šuns šeimininkas, portale „Youtube“ patalpinęs filmuotą medžiagą, guodžia ir glosto šunį. Iš už kadro pasigirsta užuojautos žodžiai: „Mes tavęs taip pat ilgimės.“ Mirusi močiutė buvo gyvūnų globos ir priežiūros centro rėmėja.

Prie vaizdo siužeto pažymėta, keturkojis Wiley yra vienas iš specialios terapijos programos „Karas ir vilkas“ šunų. Tokie keturkojai, kaip Wiley, padeda karo veteranams įveikti depresiją, stresą, padeda sugrįžti į normalų gyvenimą ir adaptuotis visuomenėje.

Neįprasta šuns reakcija dėl močiutės mirties sukėlė diskusijų bangą tarp komentatorių. Vieni pritarė, kad šuo iš tiesų sunkiai išgyvena netektį, kiti tikino, esą šuo ligotas, o traukuliai ir čiaudėjimą primenantis elgesys nebūdingas sveikam keturkojui.

Atsakydamas į skeptiškų komentatorių nuomonę šuns šeimininkas rašė: „Aš nesu veterinaras, tad negaliu teigti, kad šuo čiaudi ar užspringo. Galiu tik garantuoti, kad Wiley taip elgiasi pirmą kartą“, - sakė siužeto autorius.

„Tiems, kurie mano, kad šuo dvesia, galiu patikinti – Wiley sveikas, jaunas šuo, sunkiai išgyvenantis mylimo žmogaus netektį“, - teigė šeimininkas.

Vos per dvi savaites širdį draskantį vaizdo siužetą peržiūrėjo beveik pusė milijono interneto vartotojų.

Parengė Šarūnas Meškys

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.