Mieliausia katė pasaulyje – širdį verianti būtybė (video)

Katės Lil Bub vardu pavadinta gyvūnams skirtų drabužių linija, apie ją išleista knyga, sukurtas dokumentinis filmas, o jos gyvenimą seka milijonai gerbėjų socialiniuose tinkluose. Vos pažiūrėjus į katės snukutį tampa aišku, kodėl ši keturkojė – tikra garsenybė. Raina gražuolė dėl savo išskirtinio snukio tapo interneto sensacija, žmonių širdis privertusia plakti stipriau.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 10, 2013, 12:50 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 11:21 PM

Mielą katės išvaizdą lėmė įgimta žandikaulio deformacija. Dėl to Lil Bub neįstengia iki galo užčiaupti nasrų ir jos liežuvis visuomet lieka išsikišęs. Jos snukį puošia neįprasta šypsena, o burnoje nėra nė vieno danties. Maža to, katės letenos - taip pat deformuotos.

Nepaisant negalios, savo populiarumu visame pasaulyje Lil Bub seka katės „paniurėlės“ pėdomis, fotografuojasi su įžymybėmis ir plečia savo gerbėjų ratą.

Katės populiarumas prasidėjo tuomet, kai į jos šeimininko Michaelo Bridavskio įrašų studiją atvyko žymūs muzikantai. Padaręs keletą nuotraukų, kuriose užfiksuotos garsenybės, laikančios neįgalią katę, M. Bridavskis paviešino jas socialiniuose tinkluose.

Šiuo metu Lil Bub socialiniame tinkle „Facebook“ turi daugiau nei 125 tūkst. gerbėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.