Saldus keršto skonis: šuns pokštas smalsiam katinui (video)

Pasaulyje yra galybė šeimų, kurių namuose kartu gyvena amžini priešai – katės ir šunys. Kaip tik tokie, šeimininkų dėmesiu ir namais besidalinantys keturkojai panoro išsiaiškinti santykius. Smalsumo vedini katė ir šuo susitiko vonios kambaryje. Nieko neįtardamas katinas sulaukė saldaus šuns keršto. Tiesa, už ką šuo atkeršijo - žino tik jiedu.

Vos tik pasitaikė proga, kai katinas žengė siauriausia vonios atbraila, šuo lengvu letenos mostu nubloškė priešą tiesiai į vandenį.<br>Stop kadras
Vos tik pasitaikė proga, kai katinas žengė siauriausia vonios atbraila, šuo lengvu letenos mostu nubloškė priešą tiesiai į vandenį.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2013, 3:18 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:12 AM

Vandens pripildytoje vonioje plaukiojančiu guminiu ančiuku susidomėję keturkojai kaip įmanydami siekė iš arčiau susipažinti su neatpažintu plaukiojančiu objektu.

Kaip žinia, keturkojai vandens malonumams dažniausiai nėra linkę, tad guminio ančiuko abu siekė nenorėdami sušlapti letenėlių.

Katinas, vaikščiodamas vonios atbraila, kaip įmanydamas bandė pasiekti guminį žaislą. Tuo pat metu šuo, priekinėmis letenomis pasirėmęs į vonios kraštą, nekantriai zujo, niekaip negalėdamas pasiekti to paties ančiuko.

Vos tik pasitaikė proga, šuo lengvu letenos mostu nubloškė priešą tiesiai į vandenį. Nei šuniui, nei katinui guminis ančiukas neberūpėjo.

Parengė Šarūnas Meškys

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.